• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
10

مدير كل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر: مواد مخدر عامل اساسي در عدم تحقق توسعه اقتصادي كشور است

  • کد خبر : 1397
  • ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۵:۴۲

مدير كل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه مواد مخدر عامل اساسي در عدم تحقق توسعه اقتصادي كشور است، گفت: در سال حماسه اقتصادي، ايمن‌سازي آحاد جامعه به‌ويژه جوانان و نيروي كار امري ضروري است.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حميد صرامي در گفت‌وگو با پايگاه […]

مدير كل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه مواد مخدر عامل اساسي در عدم تحقق توسعه اقتصادي كشور است، گفت: در سال حماسه اقتصادي، ايمن‌سازي آحاد جامعه به‌ويژه جوانان و نيروي كار امري ضروري است.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حميد صرامي در گفت‌وگو با پايگاه اطلاع‌رساني ستاد گفت: پديده مواد مخدر و روان‌گردان‏ها به‌بعنوان تهديد جدي عليه امنيت ملي از سوي دشمنان انقلاب اسلامي و با هدف نشانه‌روي عليه ثبات فرهنگي- اجتماعي و تزلزل نهاد خانواده در حال گسترش بوده و همزمان نيز عامل اساسي براي عدم تحقق توسعه اقتصادي به شمار مي‏رود، به گونه‏اي كه دشمنان تلاش مي‏كنند با مصرف مواد توسط منابع انساني و نيروهاي مولد جامعه، قسمتي از منابع اقتصادي كشور از اين طريق مستهلك شود.

وي افزود: براين اساس در سال موسوم به حماسه اقتصادي، ضرورت ايمن‌سازي آحاد جامعه به‌ويژه جوانان و نيروي كار از الزامات اين امر به شمار مي‏رود.

دبير اتاق‏هاي فكر ستاد يادآور شد: از آنجائيكه جنس انقلاب اسلامي فرهنگي مي‏باشد، لذا ضرورت دارد با تقويت و استمرار فرهنگ‌سازي توسط دستگاه‌هاي متولي، نسبت به مبارزه نرم‌افزاري با اين پديده از طريق آموزش مهارت‌هاي لازم مبادرت ورزيده شود تا شاهد پيشگيري از به هدر رفتن سرمايه‌هاي مادي و معنوي جامعه اسلامي‏مان باشيم.

صرامي افزود: ماهيت متغير مواد مخدر و روان‌گردان‌ها، ضرورت هوشمندي در برنامه‌هاي فرهنگي را هويدا مي‏سازد به گونه‏اي كه مي‏بايست با پرهيز از اقدامات سطحي و نمادين، نسبت به نهادينه كردن برنامه‏ها اقدام شود.

وي ادامه داد: ضرورت دارد همواره مول‍‍ّفه مواد مخدر و روان‌گردان‌ها به‌عنوان اولين اولويت دستگاه‌هاي فرهنگي و اجتماعي كشور قرار گرفته تا شاهد دغدغه روزمره متوليان امر، نسبت به اين پديده شوم باشيم و بدين ترتيب با اختصاص منا‏بع كافي و با رويكرد علمي و تخصصي، براي كنترل و مهار آن گام‌هاي اساسي برداشته و شاهد ضربه پذيري استراتژي‏هاي سيستم مواد مخدر و روان‏گردان‌ها باشيم.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱/۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1397

برچسب ها