مدیر کل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها نقش اساتید و نخبگان بی بدیل است، زیرا با تولید دانش تخصصی شاهد علم سازمان یافته در امر مبارزه خواهیم بود، بدین ترتیب از هر گونه آزمون و خطا جلوگیری مي شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مازندران، حميد صرامي در نخستین همایش اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها در دانشگاه آزاد اسلامي بابل گفت: تقویت دانش تئوریک، مبانی نظری و راهکارهای اجتماعی کردن امر مبارزه مواد مخدر در ابعاد پیشگیری، درمان و کاهش زیانهای ناشی از مصرف مواد مخدر از اهداف برگزاري اين همايش است و با هماهنگی های صورت گرفته تا پایان جاري این همایش در تمام استان هاي كشور برگزار مي شود.
وي اظهاراميدواري كرد، بتوان با کاربردی کردن مقالات تخصصی در حوزه پیشگیری و درمان، موج جدیدی در امر مبارزه نرم افزاری با مواد مخدر ايجاد شود.
مدیر کل تحقیقات و آموزش ستاد با اشاره به نقش اساتید، نخبگان و دولت مردان در خصوص مبارزه با مواد مخدر، افزود: برای امر مبارزه نیازمند رویکرد موزون هستیم به این معنی که با قاچاقچیان و تهیه و توزیع کنندگان موادمخدر برخورد شود تا از دسترسی به مواد جلوگیری شده و نوجوانان و جوانان حتي به صورت تفننی و آزمایشی هم اقدام به مصرف موادمخدر نكنند.
صرامي برنامه ریزی کارآمدی علمی و تخصصی را بهترین حالت پیشگیری دانست و خاطرنشان كرد: اطلاع رسانی، آموزش مهارت های زندگی، آموزش سبک فرزند پروری و اقدامات جایگزینی مانند توسعه ورزشی و اقدامات هنری زمینه توانمند سازی آحاد سالم جامعه را فراهم مي كند.
وي تأکید کرد: در بحث درمان نیز با ارائه خدمات درمانی برای معتادان زمینه بهبودی آنان، فراهم و با مراقبت از معتادان بهبود یافته از بازگشت اعتياد، جلوگیری مي شود.
به گفته مدیر کل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، همایش بعدی اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها در استان کرمان برگزار می شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مازندران۹۳٫۰۹٫۲۴