نشست تخصصی «مدیریت ارتقای مهارتهای رفتاری فردی و اجتماعی»، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان با مشارکت دانشگاه سیستان و بلوچستان و همکاری دانشگاه علوم پزشکی، آزاد و پیام نور، نشست تخصصی «مدیریت ارتقای مهارتهای رفتاری فردی و اجتماعی»، با تاکید بر پیشگیری اولیه از اعتیاد و با عنوان یک انتخاب خوب برای ۱۲۰ نفر از دانشجویان این دانشگاهها برگزار شد.
این نشست با حضور معاون رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان، جمعی از اساتید و مسئولان دانشگاههای سیستان و بلوچستان و اداره کل فنی و حرفهای این استان برگزار شد.
محمدعلی حمیدیان در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت و اهمیت پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت: پیشگیری از بروز آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی، نگاهی عالمانه و پژوهشگرانه میطلبد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان از جمله برنامههای پیش رو در خصوص حوزه آسیبهای اجتماعی و پیشگیری را برگزاری سه نشست در شهرستانهای زاهدان، زابل و چابهار عنوان کرد.
در ادامه سرپرست دفتر مطالعات و برنامهریزی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان در راستای پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی با مشارکت دانشگاههای سیستان و بلوچستان، آزاد، پیام نور و علوم پزشکی نشست تخصصی با عنوان «یک انتخاب خوب» را برگزار کرد.
علیاصغر کهنسال گفت: نیازسنجی و تعیین موضوعات دارای اولویت از طریق برگزاری جلسات هماهنگی شورای علمی ـ پژوهشی معاونت با دانشگاهها صورت پذیرفت.
وی گفت: نشست تخصصی «مدیریت ارتقای مهارتهای رفتاری فردی و اجتماعی» با تاکید بر پیشگیری اولیه از اعتیاد، در دو مرحله صبح و بعد از ظهر تحت چهار پنل توسط اساتید مجرب ارائه شد که پنل نخست در خصوص کنترل هیجانات بود و توسط دکتر عرب و دکتر نیکمنش ارائه شد.
کهنسال ادامه: پنل دوم در خصوص مهارتهای ارتباطی بود که با حضور دکتر بخشانی و دکتر مجاهد ارائه شد و بخش دوم نیز در نوبت بعد از ظهر، طی دو پنل در خصوص رسانه و تفکر انتقادی با حضور دکتر کاظمی برگزار شد.
وی افزود: همچنین پنل دوم بعد از ظهر در خصوص خلاقیت و کارآفرینی بود که توسط دکتر رودینی، مهربان و مصلحی ارائه و در این پنل چند بازی عملی کارآفرینی توسط شرکتکنندگان انجام شد.
سرپرست دفتر مطالعات و برنامهریزی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این دورهها در راستای نشستهای تخصصی در دانشگاهها به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برگزار میشود و در پایان به شرکتکنندگان در دوره، گواهی حضور در دوره با مشارکت دانشگاه فنی و حرفهای و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اعطا میشود.