• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي ستاد مبارزه با مواد مخدر: محدوديت خاصي در توليد و توزيع داروهاي آگونيست در كشور وجود ندارد

  • کد خبر : 1377
  • ۲۴ فروردین ۱۳۹۲ - ۴:۱۰

مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: محدوديت خاصي در توليد و توزيع داروهاي آگونيست در كشور وجود ندارد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر محمدباقر صابري زفرقندي در گفت‌و‌گو با پايگاه اطلاع‌رساني ستاد در اين خصوص گفت: حسب اطلاعي كه از مسئولين ذي ربط در وزارت بهداشت، […]

مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: محدوديت خاصي در توليد و توزيع داروهاي آگونيست در كشور وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر محمدباقر صابري زفرقندي در گفت‌و‌گو با پايگاه اطلاع‌رساني ستاد در اين خصوص گفت: حسب اطلاعي كه از مسئولين ذي ربط در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي رسيده است، در حال حاضر توزيع اپيوم تينكچر، قرص بوپره نورفين و متادون به دانشگاه هاي علوم پزشكي به سياق گذشته صورت مي گيرد و در اين زمينه مشكلي وجود ندارد.

وي يادآور شد: استفاده از داروي آگونيست در درمان اعتياد ملاحظات و محدوديت هاي خاص خود را دارد و اين داروها براي درمان بخشي از معتادين و انواع خاصي از اعتياد، از جمله اعتياد به موادمخدر وابسته به ترياك كاربرد دارد و مصرف بي‌رويه و خارج از ضوابط درماني اين داروها خود آسيب رسان مي باشد.

مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي ستاد در مورد انواع درمان محرك ها گفت: درمان محرك ها عموماً با مداخلات غيردارويي است و دارو كاربرد محدودتري در مقايسه با ساير اعتيادها در درمان محرك ها دارد.

صابري ادامه داد: انواع مداخلات غيردارويي براي مديريت معتادين به محرك ها وجود دارد كه مي تواند به انواع درمان‌هاي شناختي ـ رفتاري، گروه درماني، انواعي از روان‌درماني ها و حمايت‌هاي مددكاري و رواني ارائه شود.

وي تأكيد كرد: درمان هاي غيردارويي فوق جزء درمان هاي پذيرفته شده توسط نظام سلامت كشور است و بايد توسط افراد ذي‌صلاح از نظر علمي و عملي و در موارد تعيين شده درماني خاص انجام شود و به‌هيچ عنوان مداخله مبتني بر سلايق فردي و فاقد مباني علمي براي درمان اعتياد، خصوصاً توسط افرادي كه صلاحيت هاي علمي لازم را در اين زمينه ندارند، مورد تأييد نيست.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱/۲۴

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1377

برچسب ها