• امروز : شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 28 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 June - 2026
کل پست ها: 77766اخبار امروز : 1
6

همکاری مشترک ایران و افغانستان در زمینه مبارزه با موادمخدر

  • کد خبر : 13734
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۵:۰۵

همکاری مشترک ایران و افغانستان در زمینه مبارزه با موادمخدر از جمله موضوعات مورد بحث در دیدار امروز ولایتی با معاون نخست‌وزیر افغانستان بود. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام روز پنجشنبه گذشته درباره دیدارش با “محدق” معاون نخست‌وزیر افغانستان، گفت: همکاری ایران و افغانستان […]

همکاری مشترک ایران و افغانستان در زمینه مبارزه با موادمخدر از جمله موضوعات مورد بحث در دیدار امروز ولایتی با معاون نخست‌وزیر افغانستان بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام روز پنجشنبه گذشته درباره دیدارش با “محدق” معاون نخست‌وزیر افغانستان، گفت: همکاری ایران و افغانستان در زمینه اجلاس اکو و شانگ‌های گسترش خواهد یافت.

وی در خصوص مسئله مبارزه با موادمخدر، خاطرنشان کرد: با توجه به نارضایتی دولت افغانستان در خصوص کشت موادمخدر در این کشور، افغانستان آماده همکاری با کشورهای منطقه در این خصوص است و ایران نیز برای ترک اعتیاد جوانان افغانی همکاری لازم را انجام می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انجام مذاکراتی در خصوص مبارزه با تروریسم در این دیدار، تصریح کرد: امیدواریم افغانستان بر تروریسم در این کشور پیروز شود و در سوریه و عراق نیز روال به همین ترتیب پیش رود.

معاون نخست‌وزیر افغانستان نیز در این دیدار با اشاره به گفت‌وگوی خود با ولایتی، در خصوص مسائل منطقه و کابینه افغانستان، گفت: در خصوص کابینه بین عبدالله و اشرف غنی با توجه به توافق صورت گرفته وزارتخانه‌ها به گونه‌ای مساوی تقسیم شده که در هفته آینده اعلام می‌شود.

معاون نخست‌وزیر افغانستان خاطرنشان کرد: اقامت ۴۵۰ هزار مهاجر افغانی که مهلت آن به پایان رسیده بود در دیدار با مسئولان جمهوری اسلامی ایران تمدید شد.

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=13734

برچسب ها