• امروز : پنج شنبه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 11 September - 2025
کل پست ها: 74850اخبار امروز : 4
13

مراکز درمان اعتیاد در برنامه پزشک خانواده ادغام می‌شوند

  • کد خبر : 1362
  • ۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۷:۲۷

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از ادغام مراکز سوء مصرف مواد مخدر در برنامه پزشک خانواده خبر داد و گفت: این مراکز زیر نظر تیم پزشک خانواده در هر استان اداره خواهند شد. عباسعلی ناصحی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد طرح پیشنهادی ادغام مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر در […]

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از ادغام مراکز سوء مصرف مواد مخدر در برنامه پزشک خانواده خبر داد و گفت: این مراکز زیر نظر تیم پزشک خانواده در هر استان اداره خواهند شد.

عباسعلی ناصحی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد طرح پیشنهادی ادغام مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر در برنامه پزشک خانواده افزود: آنچه مورد نظر ماست این است که برنامه خدمات درمانی سوءمصرف مواد مخدر مانند سایر خدمات در برنامه پزشک خانواده ادغام شود.

وی با اشاره به اینکه پیشنهادات متفاوتی در مورد این طرح مطرح است گفت: وزارت بهداشت در نظر دارد برای هر تیم پزشک خانواده که ۱۰ هزار جمعیت را پوشش می‌دهد مراکز درمان سوءمصرف مواد را نیز پوشش دهد و این مراکز زیرنظر پزشک مسئول تیم پزشک خانواده مدیریت شود.

مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت تصریح کرد: بنابراین هر تیم پزشک خانواده که مسئول سلامت ۱۰ هزار نفر می‌شود شامل یک پزشک مسئول و ۳ پزشک دیگر است که به همراه گروه پیراپزشکان، پرستاران، کارشناس بهداشت محیط و غیره زیرنظر این فرد مسئول کار خواهند کرد.

ناصحی ادامه داد: هر مرکز درمان سوءمصرف مواد مخدر زیرنظر یک تیم پزشک خانواده قرار می‌گیرد و به اشکال مختلف برحسب توانایی دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت مبتلا به اعتیاد در هر استان این مراکز تقسیم می‌شوند.

مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت ادامه داد: هر مرکز درمان سوءمصرف مواد متصل به تیم پزشکی می‌شود و ممکن است برای یک تیم پزشک خانواده یک مرکز و برای تیم دیگر چند مرکز در نظر گرفته شود چرا که تعداد معتادان این موضوع را تعیین می‌کند.


منبع خبر: فارس ۹۲/۱/۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1362

برچسب ها