• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 7 April - 2025
کل پست ها: 73313اخبار امروز : 0
6

ظرفیت بالقوه بهداشتیاران کار در محیطهای کاری در حوزه پیشگیری از اعتیاد حائز اهمیت است

  • کد خبر : 13481
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۸:۲۳

نشست تخصصی آسیبهای اجتماعی در بحث پیشـگیری از اعتیـاد در محیطهای کاری با حضور دست اندرکـاران این حوزه به میزبانی اداره کل تعاون ، کارو رفاه اجتماعی خراسان رضوی برگزار شد.به گزارش اداره روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در ابتدای این نشست رکنی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کارو رفاه […]


نشست تخصصی آسیبهای اجتماعی در بحث پیشـگیری از اعتیـاد در محیطهای کاری با حضور دست اندرکـاران این حوزه به میزبانی اداره کل تعاون ، کارو رفاه اجتماعی خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در ابتدای این نشست رکنی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی اظهار داشت: با توجه به ساختار جدید و ادغام صورت گرفته و تشکیل وزارت تعاون، شاخص‌هایی جهت پیگیری توسط ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه رفاه اجتماعی تعریف شده که عمده این اقدامات از نوع هماهنگی و ستادی می‌باشد.

وی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت فعلی اعتیاد در کشور افزود: در گذشته تصور بر این بود که بیکاری باعث اعتیاد می‌شود، اما برآوردی که در سال ۱۳۸۶ در سطح کشور انجام شد نشان داد ۷۰ درصد معتادان شاغل بوده و ۱۰ درصد آنها نیز در محیط کار اقدام به مصرف مواد مخدر نموده‌اند.

مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به عدم تخصیص اعتبار مبنی بر اقدامات پیشگیرانه مستقیم از اعتیاد گفت: وظایف این اداره کل در مورد کارگاه‌ها در چارچوب قانون کار تعریف شده است و می‌تواند هماهنگی لازم را در بعد فرهنگی انجام دهد و همچنین آمادگی خود را جهت استفاده از ظرفیت‌های بالقوه به ویژه وجود بهداشتیاران کار و رابطین فرهنگی کارگاه‌ها در خصوص پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کاری اعلام می‌كند.

در ادامه این نشست لباف، رئیس اداره امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز گزارشی از روند طرح شیوع‌شناسی اعتیاد در محیط‌های کاری توسط این اداره کل ارائه كرد.

در ادامه این نشست دکتر ندا اخروی مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این رابطه گفت: وظیفه قانونی همه دستگاه‌ها در سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد مشخص شده است. همچنین بسته پیشگیری از مصرف اعتیاد در محیط‌های کاری صنعتی به عنوان منبع برنامه عملیاتی در محیط کار مهم است و اجرای آن امري ضروريست.

دکتر شیردلی از کارشناسان پیشگیری از اعتیاد اداره بهزیستی مشهد نیز عنوان داشت: برخلاف گذشته در زمینه پیشگیری از اعتیاد، بهتر است تسهیلگران از نیروهای سطوح پایین‌تر هر مجموعه انتخاب شوند و بهزیستی نیز آمادگی خود را در جهت تربیت نیروی تسهیلگر در درون کارگاه‌ها اعلام مي‌دارد.

منبع  خبر: اداره روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ۹۳٫۰۹٫۱۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=13481

برچسب ها