• امروز : سه شنبه - ۱۷ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - محرم - 1447
  • برابر با : Tuesday - 8 July - 2025
کل پست ها: 74046اخبار امروز : 8
7

مبارزه با مواد مخدر به عنوان يك منكر مطرح شود

  • کد خبر : 13249
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۷:۲۹

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند یک عزم و اراده ملی است و مسئولین باید در این راه خود را اثبات کنند نه اینکه صرفاً به فکر تثبیت جایگاه خود باشند.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر سيدمحمد احمدي در […]

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند یک عزم و اراده ملی است و مسئولین باید در این راه خود را اثبات کنند نه اینکه صرفاً به فکر تثبیت جایگاه خود باشند.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر سيدمحمد احمدي در هشتمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدراستان فارس، اظهار داشت: عزم ملي در مبارزه با پديده شوم مواد مخدر نبايد صرفاً زباني بلكه بايد در عمل متجلي باشد.

رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس ضمن اداي احترام به ساحت شهداي والامقام عرصه مبارزه با سوداگران مرگ، افزود: نيروي انتظامي با تمام قوا و اقتدار در حوزه مبارزه با مواد مخدر وارد عمل شده و در اين راه شهداي عزيزي را تقديم كرده است كه اين امر، وظيفه را براي همه مسئولين مربوطه حساس‌تر و سنگين‌تر مي‌كند.

وي ابراز داشت: مبارزه با فرهنگ بسيار غلط و مخرب استعمال مواد مخدر به عنوان يك منكر بايد مورد توجه ويژه قرارگرفته و زمينه برچيده شدن آن در اولويت قرار بگيرد.

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس خاطر نشان كرد: نيروي انتظامي و دستگاه‌هاي اطلاعاتي با هماهنگي دستگاه قضايي با برنامه‌ريزي صحيح، بازرسي‌هاي سرزده‌اي را در دستور كار قرار دهند و ضمن شناسايي عوامل تهيه و توزيع مواد مخدر با آنها برخورد كنند.

دكتر احمدي با اشاره به شيوع موادمخدر صنعتي در جامعه اظهارداشت: ايران هدف ويژه دشمنان است و قصد دارند با گسترش موادمخدر صنعتي كه براحتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد در بين جوانان جامعه زمينه ناتواني آنها و از هم پاشيدگي خانواده‌ها را فراهم آورند.

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس خاطر نشان كرد: مبارزه فقط به نيروي انتظامي و دستگاه قضايي اختصاص ندارد بلكه دستگاه‌هاي فرهنگي نيز رسالت عظيمي بر عهده دارند كه بايد بيش از گذشته نسبت به انجام آن‌ها اهتمام كنند.

وي گفت: وجود۱۷۰ واحد دانشگاهي و ۲۲۰ هزار نفر دانشجو در استان فارس ظرفيت مناسب و بالايي را براي استان به وجود آورده است و دستگاه هاي مسئول بايد از ظرفيت دانشگاه‌ها و دانشجويان استان در زمينه فرهنگ‌سازي براي مبارزه با مواد مخدر استفاده كنند.

دكتر احمدي به وجود ۷۲ حوزه علميه در استان اشاره كرد و افزود: روحانيت و روحانيون يك ظرفيت بالا براي مردم بوده و اعتماد مردم به روحانيون سرمايه‌اي است كه در بحث مبارزه فرهنگي با مواد مخدر مي‌توان از اين ظرفيت نهايت استفاده را كرد.

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس به پتانسيل بالاي استان فارس اشاره كرد و اظهار داشت: ديد مسئولين كشوري به استان فارس نگاه بلندي است و همه بايد با يك همدلي و همراهي از جايگاه استان فارس دفاع كنيم.

دكتر سيدمحمد احمدي اظهار داشت: بايد با برنامه‌ريزي و همكاري همه جانبه، مظاهر فساد و اعتياد از اطراف حرم مطهر شاهچراغ (ع) برچيده شود و امنيت و آسايش براي مردم و مسافران در بافت‌هاي قديمي و تاريخي شهر فراهم شود.

وي در پايان گفت: اگر به اين باور برسيم كه خطر در كمين عزيزان خودمان خواهد بود جدي‌تر و مصمم‌تر وارد ميدان خواهيم شد و مطمئن باشيم اگر همه تصميم بگيريم مي‌توانيم با اين پديده شوم با جديت مبارزه كنيم.

در ابتداي اين جلسه محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان به ارايه گزارش عملكرد دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و دستگاه‌هاي عضو در راستاي مبارزه با پديده شوم مواد مخدر پرداخت.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۰۹٫۰۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=13249

برچسب ها