• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
9

مهمترین مشکل بهبود یافتگان از دام اعتیاد، اشتغال است

  • کد خبر : 13236
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۵:۰۲

مدیرکل بهزیستی استان البرز با تأکید بر اینکه استان البرز ضعیف‌ترین ساختار بهداشتی و درمانی را دارد، گفت: از مهمترین مشکلات بهبود یافتگان از دام اعتیاد، اشتغال است. به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ، افروز بهرامی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: هم اکنون […]

مدیرکل بهزیستی استان البرز با تأکید بر اینکه استان البرز ضعیف‌ترین ساختار بهداشتی و درمانی را دارد، گفت: از مهمترین مشکلات بهبود یافتگان از دام اعتیاد، اشتغال است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوجبلاغ، افروز بهرامی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: هم اکنون با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش‌های بسیاری برای معضل اعتیاد در این استان صورت گرفته است.

این مسئول تأکید کرد: شهرستان ساوجبلاغ در همه زمینه‌ها فعال برخورد کرده و خواستار مبارزه جدی در پیشگیری با مواد مخدر است.

بهرامی با اشاره به آسیب‌های ناشی از اعتیاد افزود: متاسفانه وجود چهار زندان که ۸۰ درصد آنان نیز البرزی نیستند، ساختار نامناسبی را در این استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه استان البرز در سایه تهران آسیب جدی را متحمل می‌شود، گفت: استان البرز ضعیف‌ترین ساختار بهداشتی و درمانی را دارد.

این مسئول با تأکید بر اینکه البرز،‌ استانی مهاجرپذیر است ادامه داد: متأسفانه اعتبارات بسیار ناچیز به این استان سبب شده است که ما با بضاعت حداقل کار کنیم.

مدیرکل بهزیستی البرز در ادامه سخنان خود خواستار استفاده از فضای آموزش برای خانواده‌ها شد و بیان داشت: کمپ‌های ساوجبلاغ به درستی کار خود را انجام می‌دهند ولی اصلی‌ترین مشکل ما بعد از علاج بیماران، اشتغال افراد بهبود یافته است که در صورت عدم توجه به این مهم احتمال پناه آوردن مجدد فرد به مواد مخدر دو چندان می‌شود.

بهرامی با بیان اینکه در نظر داریم با سازمان فنی حرفه‌ای یک تفاهم‌نامه امضا کنیم، افزود: با این اقدام قسمتی از مشکلات معتادان بهبود یافته کاهش می‌یابد.

وی از فرماندار ساوجبلاغ خواست تا شهرداری‌های هشتگرد و چهارباغ مکانی را اختصاص به نمایشگاه دائمی آسیب‌های اجتماعی قرار دهند.

در ادامه این نشست فرماندار ساوجبلاغ نیز طی سخنانی ایجاد امنیت، رفاه و آسایش در جامعه را وظیفه بدیهی حکومت‌ها از جمله حکومت اسلامی در ایران اسلامی عنوان کرد و گفت: مسئولان شهرستان نیز در همین راستا فعالیت دارند.

ابوالقاسم پالیزگیر در ادامه از ۲ هزار و ۲۰۰ بیمار بهبود یافته در شهرستان خبر داد و گفت: آموزش چهره به چهره با حضور یک‌هزار و ۲۰۰ نفر و برگزاری کلاس‌های پیشگیری از اعتیاد برای ۵ هزار نفر و تفاهم شهرداری چهارباغ با بهزیستی به مبلغ ۳۵ میلیون تومان برای درمان بیماران داوطلب از جمله اقدامات این شورا در هشت ماهه امسال بوده است.

فرماندار ساوجبلاغ با تاکید بر فعال کردن تشکل‌های مردم‌نهاد خواستار این بخش در کلاس‌های مرتبط با این شورا شد.

وی افزود: البته بر اساس آمارهای بهزیستی ۶۲۳ کارگروه در قالب ۳۳ هزار و ۷۰۰ نفر در این هشت ماهه کار آموزش را گذرانده‌اند.

پالیزگیر درادامه سخنان خود با اشاره به وجود مناطق آلوده در شهرستان افزود: برای حل مشکلات مناطق آلوده آمادگی داریم و می‌توان با تدبیر و درایت و با استفاده از همه ظرفیت‌ها مشکلات را حل کرد.

وی اظهار داشت: در این راستا و براساس تدابیر انجام شده طی ۶ مرحله مناطقی از جمله هشتگرد، گلسار و شهر جدید هشتگرد پاکسازی شده است.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۰۹٫۰۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=13236

برچسب ها