قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر، مواد مخدر را به دليل اينكه سرمنشا بسياري از جرايم است، نخستين آسيب اجتماعي كشور برشمرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، دكتر عليرضا جزيني در آيين افتتاح نمايندگي جمعیت احیای انسانی كنگره ۶۰ در مشهد گفت: برای بنده به عنوان فردی که در حوزه سیاستگذاری و تصمیمگیری در فرآیند مبارزه با مواد مخدر مشغول هستم حضور در این جلسه سبب شور و نشاط شده است.
وي افزود: نظام و حاکمیت برای موضوع مبارزه با مواد مخدر به عناوین مختلف سرمایهگذاری کرده و خواهد کرد، اما در کنار این اقدامات همیشه تهدید وجود دارد، تهدیدی که خانمانسوز است. چرا كه دویست و ده هزار هکتار زمین در افغانستان برای تولید مواد مخدر زیر کشت است و بیش از هشت هزار تُن مواد مخدر در آن كشور در سال تولید میشود.
قائم مقام دبيركل ستاد ادامه داد: ما میبایست در ارتباط با مهار مواد مخدر تلاش کنیم، اما آیا ما صرفا به خودی خود این توانایی را داریم؟ مسلماً خير. لذا مردم و سازمانهای مردم نهاد هم ميبايد در فرآیند اين مبارزه مشاركت کنند. ما برآنیم که بتوانیم با بهرهگیری از مردم و همچنین سازمانهای مردمنهاد با این موضوع مبارزه کنیم.
جزيني با بيان اينكه موضوع مواد مخدر و روانگردانها در کشور، اولین آسیب اجتماعي كشور است، گفت: اولین دلیل آن اینست که خیلی از جرایم نشات گرفته از این موضوع میباشد. طبق آمار، ۵۰ درصد طلاقها، ۲۵ درصد موضوعات غيراخلاقی نشات گرفته از مواد مخدر است.
وي ادامه داد: ما برآنیم که بتوانیم به افرادی که از قشر مستضعف جامعه هستند و به این درد مبتلا شدهاند کمک کنیم و این را در دستور کار داریم، در عين حال مطمئن هستیم با کمک سازمانهای مردمنهاد میتوانیم این بلای خانمانسوز را تا جایی که امکان دارد مهار كنيم.
قائم مقام دبيركل ستاد بيان كرد: مسئولین کنگره ۶۰ با پشتکاری که دارند و فعاليت مضاعفي كه دارند ميتوانند در اين استان نيز موفق شوند و به بهبود یافتگان کمک کنند. همچنين برای بیمه معتادین و بهبودیافتگان اقداماتي در حال انجام است و خوشبختانه دولت سی میلیارد تومان امسال به این موضوع اختصاص داده كه موضوع در شورای عالی بیمه به تصویب رسیده و در حال حاضر در نوبت تصویب هیئت دولت هستیم كه هفته دیگر ابلاغ میشود و این کار بسیار موثر است.
وي افزود: توانمندسازی، حرفهآموزي و اشتغالزایی از اولویتهای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سالجاری است و تلاش داريم اشتغال در بين اين افراد افزایش يابد. در مشهد هم اقدامات خوبی صورت گرفته است و مركزي در اين استان وجود دارد كه نزدیک به شصت بهبودیافته در آن مشغول به كار هستند. در حقيقت وجود چنين مراكزي نقش بسياري در عدم بازگشت افراد به اعتياد دارد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۳٫۰۹٫۰۲