• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 8
10

برنامه‌ريزي براي اجراي طرح همه جانبه و فراگير در حوزه مبارزه با موادمخدر

  • کد خبر : 12842
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۵:۴۶

معاون مقابله با عرضه و امور بين الملل ستاد مبارزه با موادمخدر از برنامه‌ريزي براي اجراي طرح همه‌جانبه و فراگير در حوزه مبارزه با موادمخدر خبر داد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان؛ اسدالله هادي نژاد در جلسه كميته مقابله با عرضه بر مبارزه جدي با پديده قاچاق موادمخدر تاكيد […]

معاون مقابله با عرضه و امور بين الملل ستاد مبارزه با موادمخدر از برنامه‌ريزي براي اجراي طرح همه‌جانبه و فراگير در حوزه مبارزه با موادمخدر خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان؛ اسدالله هادي نژاد در جلسه كميته مقابله با عرضه بر مبارزه جدي با پديده قاچاق موادمخدر تاكيد كرد و افزود: در بحث مبارزه با پديده قاچاق موادمخدر وزير كشور و دبيركل ستاد بر اجراي يك طرح همه جانبه و فراگير در امر مبارزه با موادمخدر تاكيد دارند كه در راستاي اجراي اين برنامه ها، شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استانها موظف به ارائه طرح هاي استاني در اين حوزه شده اند.

وي اضافه كرد: در طرح هاي پيشنهادي استاني كليه برنامه ها و همچنين نيازمنديها در حوزه مبارزه با موادمخدر گنجانده مي شود و در نهايت طرح همه جانبه به اجرا درخواهد آمد كه در آن براي حضور جدي همه دستگاههاي مرتبط و جلوگيري از موازي كاري برنامه‌ريزي خواهدشد.
 

عدم وجود تجهيزات الكترونيكي از مشكلات مهم حوزه مبارزه با موادمخدر است
علي اصغر ميرشكاري معاون امنيتي و انتظامي استاندار سيستان و بلوچستان نيز در اين جلسه، موضوع قاچاق موادمخدر را يك پديده ملي عنوان كرد و عزم و اراده ملي را براي مقابله با اين پديده شوم خواستار شد.

وي افزود: استان سيستان و بلوچستان با وجود ۹۷۸ كيلومتر مرز با پاكستان و ۲۷۲ كيلومتر مرز با افغانستان بايد حدود ۱۵۰۰ كيلومتر مرز را دروازه باني كند كه اين رقم يك پنجم مرزهاي كشور را در بر مي گيرد و حوزه فعاليت هركدام از دستگاههاي ذيربط برابر با ۵ استان در غرب كشور است.

ميرشكاري افزود: استان سيستان و بلوچستان در پيشاني ورود موادمخدر قرار دارد و بر همين اساس۵۳ درصد ناامني‌ها طبق آمارهاي موجود مستقيما در رابطه با موادمخدر است و ۴۴ درصد نيز به صورت غير‌مستقيم در رابطه با موادمخدر رخ ميدهد كه از آن جمله مي‌توان به درگيري‌هاي طايفه‌اي و يا اختلافات خانوادگي اشاره كرد.

وي گفت: موادمخدر نه تنها كانون مهم اقتصادي براي مافيايي قاچاق قاچاق موادمخدر است بلكه كانوني براي اشرار و معاندين نيز هست.

وجود عدم وجود تجهيزات و ابزارهاي جديد الكترونيكي را از جمله مشكلات مهم در حوزه مبارزه با موادمخدر استان عنوان كرد و افزود: متاسفانه شيوه‌هاي كشف موادمخدر از گذشته تاكنون تغيير نكرده‌اند و اين در حالي است كه قاچاقچيان موادمخدر روز بروز ترفندها و تجهيزات جديدي را براي حمل موادمخدر بكار مي‌گيرند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان۹۳٫۰۸٫۲۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=12842

برچسب ها