دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: آحاد جامعه بايد با سلاح ايمان و نگاه اعتقادي و بسيجيوار به نبرد با پديده شوم مواد مخدر بروند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس؛ محمدرضا ابراهيمي با بيان اين مطلب در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان جهرم گفت: يكي از مهمترين و جديترين آسيبهاي اجتماعي عصر حاضر پديده مواد مخدر و روانگردانهاست و به نوعي موضوع موادمخدر و روانگردانها به عنوان بحران چهارم و بزرگترین شوک هزاره سوم نام گرفته است.
وي در ادامه افزود: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب تاکنون برای مقابله با پیشرفتهای ملت ایران دست به حربههای مختلف زدهاند که از مهمترین آنها رواج اعتیاد و مواد مخدر بوده تا از این طریق قشر جوان و اثربخش جامعه را منفعل کنند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس هدف مواد مخدر را ضربه زدن و نابود كردن نسل جوان عنوان كرد و گفت: مواد مخدر به عنوان يك جنگ تمام عيار و نرم تلقي ميشود كه مهمترين هدف آن نابود كردن نسل نوجوان و جوان است.
محمدرضا ابراهيمي در ادامه گفت: دولت جمهوري اسلامي ايران به عنوان پرچمدار عرصه مبارزه با مواد مخدر در دنيا به حساب ميآيد كه بر عليه اين تهديد مبارزه ميكند كه از ابتداي انقلاب تاكنون تقديم ۳۷۵۰ شهيد و ۱۲ هزار جانباز به انقلاب گواه بر اين مدعاست.
وي در ادامه نقش مردم را در امر مبارزه با مواد مخدر مهم دانست و گفت: اقدامات مقابلهاي و مبارزه جدي با معضل مواد مخدر در دستور كار تمامي دستگاههاي ذيربط است و قطعاٌ در اين راه بايد مردم، مسئولين را ياري دهند.
ابراهيمي در ادامه بيان داشت: آنچه مهم است كارهاي فرهنگي و پيشگيري از اعتياد است كه در اين باره بحمداله با آموزش، اطلاعرساني و آگاهسازي گروههاي هدف، فرهنگسازي مناسب در جهت كاهش تقاضا و آسيبهاي اجتماعي صورت پذيرفته كه قطعاٌ اين خود يك گام مثبت در جهت مقابله با پديده شوم مواد مخدر خواهد بود.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس به مسئله پیشگیری از اعتياد به عنوان يكي از مهمترين اولويتهاي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اشاره كرد و گفت: مسئله پیشگیری با اجتماعی کردن پيش میرود و این به معنای آن است که مردم باید مانع و مراقب و محافظ خود برای رشد مواد مخدر باشند که در این صورت یقیناٌ میتوانیم موفق باشیم.
محمدرضا ابراهيمي در پايان سخنان خود ضمن قدرداني از فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و همكاران ايشان در شهرستان جهرم، بيان داشت: يكي از سياستهاي ستاد مبارزه با مواد مخدر و به تبع آن شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در جهت مقابله جدي و كاهش آسيبهاي اجتماعي و معضل مواد مخدر، اجتماعی كردن امر مبارزه با مواد مخدر است كه در اين راه كمك مردم و دلسوزان را ميطلبد.
در ادامه اين جلسه حجتاله رضايي فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان جهرم و رؤساي كميتههاي تخصصي فرهنگي و پيشگيري، مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و درمان و حمايتهاي اجتماعي به ارايه گزارش عملكرد و اقدامات صورت پذيرفته در سطح آن شهرستان پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۰۸٫۲۰