معاون سياسي- امنيتي استانداري مازندران از تشکیل خانه خیّران حمایت از معتادان بهبودیافته خبر داد و گفت: قرار است در این خانه بهسازی و بازسازی محلات آلوده با مشارکت خیّران برای تبدیل به مراکز فرهنگی و هنری پیگیری شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ دکتر یونسی در جلسه اين شورا كه در شهرستان تنكابن برگزار شد، گفت: دولت تدبیر و امید در امر مبارزه با مواد مخدر بسیار جدی است و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با جدیت مسئله پاکسازی مناطق آلوده شهرستانهای استان را دنبال میكند.
وي ضمن رضایت از عملکرد فرمانداریها در این زمینه از کلیه فرمانداران خواست تا با جدیت و حصول نتیجه قطعی به این اقدامات ادامه دهند.
دبير شوراي هماهنگي استان افزود: کمپهای ما آماده ارائه خدمات مناسب به معتادان جهت بازیابی سلامت و بازگرداندن آنها به آغوش خانواده هستند، در طول سال هم برای هر شهرستان یک هفته بهعنوان هفته فرهنگی برای آن شهرستان نامگذاری شود تا مردم به شادابی ورزش و نشات دعوت شوند، امیدواریم كه این امر جایگزین خوبی برای اعتیاد باشد.
يونسي افزود: مسئولان شهرستانها موظف به برقراری امنیت برای همه شهروندان و مسافران در مازندران هستند و تلاش شده تا از بروز هرگونه ناامنی در استان جلوگیری شود.
وي گفت: با تلاش مسئولان استان توانستیم شاخص امنیتی مازندران را به نقطه مطلوبی برسانیم و با عوامل اصلی ناامنی در مازندران نظیر سرقت، تجاوز به عنف و نزاع در مناطق آلوده استان برخورد کنیم.
یونسی با بیان اینکه بهترین و مجهزترین کمپهای ترک اعتیاد در مازندران دایر شده است، افزود: معتادین در این کمپها به صورت کاملاً رایگان درمان میشوند.
معاون استاندار مازندران با تشریح چگونگی شکلگیری مناطق آلوده در استان ، افزود : چنین مناطقی در گذر زمان در برخی از شهرستان های مازندران شکل گرفته که اگر در گذشته برابر قانون با مجرمان برخورد می شد ، به تبع امروز شاهد بسیاری از آسیب های اجتماعی در منطقه نبودیم.
وی با تاکید بر این که پاکسازی این مناطق با برنامهریزی هدفمند، برخورد عقلانی و فرهنگی از سوی مسوولان ذیربط میسر است، گفت: با اقداماتی نظیر شناسایی افراد نیازمند، جداسازی معتادان، توزیعکنندگان مواد مخدر، زنان سرپرست خانوار و قراردادن آنان زیرپوشش نهادهای حمایتی، شناسایی افراد فاقد شناسنامه و نیز بهسازی و زیباسازی زیرساختها شهری و روستایی میتوان در این زمینه گامهای موثری برداشت.
یونسی گفت: تا پایان امسال نبايد هیچ محله آلودهای در استان وجود داشته باشد و فرمانداران استان هم سه ماه فرصت دارند تا با همکاری مسئولان محلی نسبت به بازسازی و بهسازی محلات آلوده اقدام تا شهرهای استان به شهرهای پاک و عاری از مواد مخدر تبدیل شوند.
وي به تشکیل خانه خیّران حمایت از معتادان بهبود یافته در استان اشاره و تصریح کرد: قرار است در این خانه بهسازی و بازسازی محلات آلوده با مشارکت خیّران برای تبدیل به مراکز فرهنگی و هنری پیگیری شود.
وی افزود: با توجه به نهایی شدن طرح مقابله با قاچاقچیان و معتادان استان باید فرمانداران برای تحقق مفاد این طرح اقدام جدی در مازندران صورت دهند.
همچنين علي رضا مرادي دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران در سفری که به غرب استان داشت از اقدامات انجام شده در حوزه مبارزه با مواد مخدر و منطقه آلوده ایزدشهر شهرستان نور بازديد كرد.
وي همچنين از کارگاه حرفهآموزی خیاطی بانوان آن منطقه كه تحت نظارت بهزیستی استان است، بازديد و فعالیت این کارگاه را خوب ارزيابي كرد و گفت: آموزش پایه و اساس توسعه است و در اين زمينه شوراي هماهنگي استان آماده هر گونه همکاری در راستای اشتغالزایی با مركز فوق است.
وي در ادامه سفر خود، از همایش سراسری گروه نارانان كشور که در بهزیستی شهرستان تنکابن برگزار شد حضور يافت و خاطر نشان کرد: این سازمان مورد حمایت شورای هماهنگی خواهد بود و امیدواريم فعاليت هاي اين گروه به صورت مستمر ادامه يابد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۳٫۰۸٫۱۴