• امروز : سه شنبه - ۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 10 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 May - 2026
کل پست ها: 77569اخبار امروز : 14
1

پذیرش ۱۳۸۲معتاد متجاهر و توزیع ۲۰۰۰ بسته حمایتی به کودکان کار پایتخت

  • کد خبر : 124512
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۴
پذیرش  ۱۳۸۲معتاد متجاهر و توزیع ۲۰۰۰ بسته حمایتی به کودکان کار پایتخت
مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، گفت: در ایام جنگ، پذیرش هزارو ۳۸۲ نفر از معتادان متجاهر در مراکز یاورشهر انجام شد و در مجموع ۷۹ هزار و ۵۵۹ شب خدمت به مددجویان این مراکز ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ عبدالمجید رحمانی درباره آخرین وضع اسکان و پذیرش‌ آسیب‌دیدگان اجتماعی در مددسراهای پایتخت در ایام جنگ، گفت: در تمام دوران نبرد، پذیرش در تمامی مددسراهای شهرداری تهران به‌ صورت ۲۴ ساعته تداوم داشت. طبق آمارهای ثبت شده، در این ایام در مجموع ۴۹ هزارو ۹۸۶ مورد پذیرش انجام شده است؛ بخشی از این آمار متعلق به افرادی است که شب را در مددسراها اسکان داشته و صبح‌ها ثبت خروج می‌کردند که در واقع این گروه، مراجعان ثابت و روزانه ما محسوب می‌شدند.

مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در جریان حملات دشمن به محدوده منطقه هشت تهران، ساختمان مددسرای بانوان این منطقه دچار خسارت شد که با تلاش‌های صورت گرفته، عملیات مرمت و بازسازی این مرکز در کمترین زمان ممکن آغاز شد و بلافاصله برای خدمت‌رسانی مجدد به بهره‌برداری رسید. همچنین نظارت مستمر ناظران سازمان بر عملکرد مددسراها به شکلی دقیق انجام شد تا از کیفیت خدماتی نظیر تغذیه و بهداشت اطمینان کامل حاصل شود. نکته حائز اهمیت دیگر، تداوم فعالیت مددسراهای سیار است؛ در حالی که فعالیت این واحدها طبق روال سالانه می‌بایست در پایان اسفند متوقف می‌شد؛ اما با توجه به شرایط جنگی، فعالیت آن‌ها در ۸ نقطه استراتژیک شهر تهران تمدید شد.

وی اضافه کرد: در بخش خدمات رفاهی و معنوی، همزمان با آغاز سال نو، مراسم عید نوروز در تمامی مراکز یاور برگزار شد و به منظور تکریم مددجویان، لباس و کفش نو در اختیار آن‌ها قرار گرفت. همچنین با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ویژه برنامه‌های شب‌های احیا و جشن‌های عید سعید فطر با شکوه تمام برگزار شد. در کنار این موارد، مراسم سوگواری اربعین «رهبر شهید انقلاب» نیز به‌ صورت منظم و با مشارکت گسترده مددجویان در تمامی مددسراهای سطح شهر اقامه شد.

وی با اشاره به وضع یاورشهرها در ایام جنگ اخیر تصریح کرد: در این ایام، پذیرش هزار و ۳۸۲ نفر جدید از معتادان متجاهر در مراکز یاورشهر انجام شد و در مجموع ۷۹ هزار و ۵۵۹ شب خدمت به مددجویان این مراکز ارائه شد. همچنین ۵۰۰ هزار قرص نان برای مددجویان مراکز پخت شد و بیش از ۱۰۰ هزار وعده غذایی نیز بین آنان توزیع شد.

رحمانی با اشاره به دیگر اقدامات انجام‌ شده در مراکز یاورشهر، گفت: می‌توان به برگزاری مراسم نوروز و شب عید فطر، ذخیره مواد غذایی در مراکز تحت پوشش سازمان برای مدت حداقل سه ماه و ادامه روند ترخیص مددجویان پس از بهبود و بازگشت به خانواده اشاره کرد. در حال حاضر برنامه‌ای برای احداث مرکز یاورشهر جدید نداریم و هم‌اکنون ۱۰ مرکز یاورشهر تربیتی، آموزشی و درمانی در شهر تهران فعال است.

وی با اشاره به اقدامات این سازمان در جهت حمایت از کودکان کار تصریح کرد: در این ایام، اقدامات گسترده و متنوعی برای حمایت از کودکان کار و خیابان که تحت پوشش مراکز «پویاشهر» هستند، صورت گرفت. از جمله مهم‌ترین این اقدامات می‌توان به تهیه و توزیع دو هزار بسته حمایتی و معیشتی برای خانواده‌های این کودکان اشاره کرد. همچنین در راستای حمایت روانی و فرهنگی، هزار و ۵۰۰ جلد کتاب و تعداد قابل‌توجهی اسباب‌بازی به کودکان بستری در بیمارستان‌ها اهدا شد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در حوزه آموزش و بهداشت نیز فعالیت‌ها متناسب با شرایط پیش رفت؛ برای مثال، برخی مراکز مانند پویاشهر منطقه ۱۵، فعالیت‌های آموزشی خود را به‌ صورت آنلاین و در بستر پیام‌رسان «بله» دنبال کردند. برخی دیگر از مراکز از جمله پویاشهر منطقه ۱۷، بر ارائه خدمات درمانی و بهداشتی متمرکز شدند. با توجه به اینکه مراکز پویاشهر با مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) اداره می‌شوند، در این دوران شاهد نقش‌آفرینی پررنگ و کلیدی سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی بودیم.

وی در پایان اضافه کرد: همچنین برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای صورت گرفت تا دوره‌های تحصیلی مقطع ابتدایی برای کودکان بازمانده از تحصیل با جدیت و به شکلی خاص دنبال شود تا این عزیزان از فرآیند یادگیری عقب نمانند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=124512

برچسب ها