در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان مصوب شد ۵ مركز درمان اعتياد ويژه كودكام، زنان و مردان در اين استان راهاندازي شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان؛ مهندس علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: مراکز ترک اعتیاد باید با حمایت دستگاههای ذیربط علاوه بر درمان بیماران به ایجاد مهارتهای فنی و حرفهای نیز بیندیشند تا بیمارانی که اعتیاد را کنار میگذارند رها نشوند و بتوانند در بازار کار جایگاه خود را پیدا کنند.
وي افزود: آنچه در نگاه متولیان این امر باید تقویت شود نجات بیمار است و در این زمینه میتوان از تجربههای موفق دیگران استفاده کرد.
استاندار استان بيان داشت: تقویت امید به آینده در این افراد باعث میشود تا این نوع بیماران باور کنند که میتوانند متفاوت از گذشته باشند و نقش فعالی در جامعه ایفا کنند.
هاشمی گفت: نجات معتاد فقط به معنای درمان او نیست بلکه به معنای نقش دادن و تبدیل او به عنصری مفید و موثر در جامعه است.
وي بر اهمیت نقش بخش خصوصی در اداره مراکز ترک اعتیاد و نقش آفرینی در این زمینه تاکید کرد و گفت: باید به بخش خصوصی نقش داده شود اما این نقش همراه با نظارت و حضوری مسئولانه و رصدکننده باشد تا به توانمندی بخش خصوصی در این بخش بیانجامد.
گفتني است در پايان جلسه قرار شد دو مرکز ترک اعتیاد برای کودکان (پسر و دختر) و یک مرکز نیز برای زنان که هر دو، از اقشار آسیبپذیر جامعه هستندف راهاندازي شود همچنين دو مركزبراي اقايان در شهرستانهاي ايرانشهر و زابل ایجاد ميشود. مقرر شد ۵ مرکز درمان اعتیاد در اين استان راهاندازي شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان۹۳٫۰۷٫۳۰