
رئیس پلیس مرزبانی افغانستان به دستگیری ۳ هزار و ۷۸ قاچاقچی در این کشور طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت ۷ مافیای بزرگ مواد مخدر منهدم شدند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، عبدالفتاح فروغ در نشست ابتکار ۳ جانبه گفت: تا جایی که تقاضا باشد عرضه نیز وجود دارد و به همین علت ما باید ابتدا تقاضا را کاهش دهیم تا عرضه کنندگان برای مواد خود مشتری نداشته باشند.
وی مبارزه با تروریسم، القاعده و مواد مخدر را از اولویتهای کشور افغانستان عنوان کرد و گفت: در حوزه مواد مخدر در سال ۹۲ ، ۳۱۸۰ عملیات انجام گرفته است.
وی به دستگیری ۳ هزار و ۷۸ قاچاقچی طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۷ مافیای بزرگ مواد مخدر که کار قاچاق مواد مخدر در منطقه را انجام میدادند توسط نیروهای مبارزه با مواد مخدر افغانستان نابود شدند.
رئیس پلیس مرزبانی افغانستان به کشف ۲۷۸ تن انواع مواد مخدر در سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۱۰۸ تن مواد طی ماههای ابتدایی امسال تا به امروز کشف شده است.