• امروز : سه شنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل پست ها: 73719اخبار امروز : 11
10

بیش از دو هزار مرکز غیردولتی در درمان و پیشگیری از موادمخدر مشارکت دارند

  • کد خبر : 12213
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۴

مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: دو هزار و ۸۹ سازمان غیردولتی در حوزه درمان و کاهش آسیب و پیشگیری از مواد مخدر مشارکت دارند. ‘سیدحسن موسوی چلک’ روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا در سمنان گفت: ۵۰ درصد از سازمان های غیردولتی مرکز درمان، ۴۸ […]

مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: دو هزار و ۸۹ سازمان غیردولتی در حوزه درمان و کاهش آسیب و پیشگیری از مواد مخدر مشارکت دارند.

‘سیدحسن موسوی چلک’ روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا در سمنان گفت: ۵۰ درصد از سازمان های غیردولتی مرکز درمان، ۴۸ درصد مراکز کاهش آسیب و بقیه مراکز خدمات پیشگیری هستند.

وی با اشاره به توسعه نقش سازمانهای غیردولتی در تصمیم گیری، سیاستگذاری و نظارت در این زمینه افزود: به سازمانهای مردم نهاد به عنوان فرصتی اجتماعی، مسوولیت پذیر، مطالبه گر و مشارکت جو در مبارزه با مواد مخدر باور داریم.

وی با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی سازمانهای مردم نهاد مشارکت کننده در حوزه های درمان، کاهش آسیب و پیشگیری در کشور، اظهار داشت: اطلاعات سازمانهای غیردولتی ۲۱ استان اکنون وارد این سامانه شده و این سامانه قبل از پایان سال تکمیل می شود.

وی اضافه کرد: با تکمیل این بانک اطلاعات، به طور رسمی مراکز مجاز اعلام و مراکز غیرمجاز نیز به طبع مشخص می شوند.

موسوی چلک تصریح کرد: جشنواره ایده های برتر امسال در هفت استان کشور از نیمه دوم آذر به شکلی بومی و با استفاده از ظرفیت مراکز غیردولتی هر استان برگزار می شود.

وی از برگزاری همایش نقش مشارکت اجتماعی در کنترل و کاهش مصرف مواد مخدر در تمام استانهای کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: منابع مالی برگزاری این همایشها که باید با استفاده از ظرفیتهای علمی خود استانها برگزار شود، تامین و واریز شده است.

وی با اشاره به محول کردن تدوین برنامه استانی به سه استان آذربایجان شرقی، همدان و سمنان به شکل آزمایشی، ادامه داد: هر استان در این برنامه باید یک برنامه عملیاتی برای توسعه مشارکتهای غیردولتی در مبارزه با مواد مخدر تدوین کند که در آن سهم و برنامه هر دستگاه اجرایی به همراه اولویتهای استان مشخص می شود.

موسوی چلک، شبکه سازی سازمانهای مردم نهاد حوزه های درمان، پیشگیری و کاهش آسیب را گامی برای پایداری فعالیت آنها، تقویت منافع جمعی، استفاده از ظرفیتهای گروهی برای کشور دانست و از اجرای این برنامه در دو استان کشور خبر داد.

وی فقدان رتبه بندی مناسب برای مراکز غیردولتی مشارکت کننده در بخش اجتماعی مبارزه با مواد مخدر را یک نقطه ضعف عنوان و اضافه کرد: شاخص ها و استانداردهای رتبه بندی این مراکز تا پایان سال ۹۴ نهایی می شود.

وی با اشاره به برگزاری بیش از ۳۰۰ دوره آموزشی در نیمه اول امسال ویژه مراکز غیردولتی مشارکت کننده در درمان، پیشگیری و کاهش آسیب در مبارزه با مواد مخدر، گفت: برگزاری ۲۰۰ دوره آموزشی برای این مراکز در شش ماه دوم پیش بینی شده است.

مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در تالار تئاتر شهر سمنان، در همایش بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی استان سمنان با هدف اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و ارتقا آگاهی های پایدار آنان شرکت کرد.

منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۰۷٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=12213

برچسب ها