• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
12

۴۹ درصد قتل‌ها ناشي از مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلي است

  • کد خبر : 12201
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: طبق مطالعات انجام گرفته، ۴۹ درصد قتل‌ها، ۵۰ درصد همسرآزاری‌ها و ۳۸ درصد خودآزاری‌ها ناشي از مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلي است.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي، محمدعلی نصرتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: طبق مطالعات انجام گرفته، ۴۹ درصد قتل‌ها، ۵۰ درصد همسرآزاری‌ها و ۳۸ درصد خودآزاری‌ها ناشي از مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلي است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي، محمدعلی نصرتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان میانه گفت: هیچ جامعه‌ای بدون مشکل و آسیب نیست اما مقابله و مدیریت آسیب‌ها امری مهم و ضروری است.

وی با بیان اینکه مهمترین راهبرد دشمن در رویارویی با نظام جمهوری اسلامی ایران، راهبرد فرهنگی بوده و با توطئه‌ها و تلاش‌های مختلف سعی در هویت‌زدایی از جامعه اسلامی ما دارد، اظهارکرد: استحاله فرهنگی جامعه هدف اصلی دشمنان است که ترویج و گسترش مصرف مواد مخدر در رسیدن به این اهداف شیطانی کمک می‌کند.

نصرتی گفت: دشمن سعی در ایجاد فاصله بین ما و جوانان جامعه دارد تا خلا ایجاد شده را با هویت و فرهنگ پوشالی خود پرکند.

دبیر شوراي هماهنگي استان تاکید کرد: ملت ما ملتی بدبخت و بیچاره نبوده و تنها علت اینکه دشمن از کشور ما دست بردار نیست تاثیرگذاری نظام و ملت در جهان است.

سردار نصرتی با مطالعات انجام شده در حوزه اعتياد گفت: ۴۹ درصد قتل‌ها، ۸۲ درصد تجاوزها، ۶۹ درصد درگیری‌های منجر به قتل ، ۵۰ درصد سوانح جاده‌ای منجر به مرگ، ۲۷ درصد خودکشی‌ها، ۶۲ درصد نزاع‌ها، ۵۰ درصد همسرآزاری‌ها و ۳۸ درصد خودآزاری‌ها در نتیجه استفاده از مواد مخدر و مشروبات الکلی است.

معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه شهرستان میانه نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتیاد، پیشگیری و درمان آن هزینه بر است، خواستار تخصیص اعتبارات لازم در این حوزه شد.

اسماعیل حیدری آزاد گفت: بیکاری، دسترسی آسان به مواد و ارزان بودن مواد مخدر صنعتی از جمله علل افزایش اعتیاد به مواد مخدر در شهرستان میانه است.

وی خواستار افزایش امکانات و نیروی انسانی در نیروی انتظامی شهرستان شد و افزود: وجود ۳۵۰ روستای دارای سکنه و پراکندگی جمعیت، کار پیشگیری و درمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر را سخت و نیازمند تلاش مضاعف كرده که امیدواریم با تامین اعتبارات لازم بتوانیم مشکل مواد مخدر را ریشه‌کن کنیم.

وی بر تقویت امور اجتماعی و همکاری و همراهی مسوولان تمام ادارات و ارگان های شهرستان در راستای مبارزه با موادمخدر تاکید کرد و گفت: مبارزه با موادمخدر نیازمند تشکیل ستاد، دبیرخانه و کارکنان جداگانه و اعتبارات لازم است تا در حوزه های رصد، مقابله، پیشگیری و درمان بتوانیم موفقتر از قبل عمل کنیم.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۰۷٫۲۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=12201

برچسب ها