• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

کاهش ۳۶ درصدی کشف روان‌گردان‌ها

  • کد خبر : 122
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۱

فرمانده ناجا با اشاره به قاطعیت دستگاه قضا در زمینه برخورد با تولید‌کنندگان و توزیع‌کنندگان روان‌گردان‌ها گفت: کشفیات این مواد با توجه به افزایش عملکرد پلیس در این بخش ۳۶ درصد کاهش داشته است.به گزارش خبرنگار انتظامی فارس، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه دیدار مردمی در مرکز ۱۹۷ در جمع خبرنگاران گفت: نظارت همگانی یکی […]

فرمانده ناجا با اشاره به قاطعیت دستگاه قضا در زمینه برخورد با تولید‌کنندگان و توزیع‌کنندگان روان‌گردان‌ها گفت: کشفیات این مواد با توجه به افزایش عملکرد پلیس در این بخش ۳۶ درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار انتظامی فارس، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه دیدار مردمی در مرکز ۱۹۷ در جمع خبرنگاران گفت: نظارت همگانی یکی از ابزارهای نظارت مردم بر پلیس است که در دوره قبلی فرماندهی ناجا آغاز و تاکنون ادامه دارد.

وی با بیان اینکه باید فضای انتقاد، شکایت و اصلاح رفتار را در ناجا تقویت کرد، گفت: سالانه دو بار در مرکز ۱۹۷ حاضر می‌شوم تا از نزدیک شاهد مشکلات مردم باشم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه بیان مشکلات مشترک نشان‌دهنده نارضایتی‌های سازمانی است، گفت: ابزار نظارت مردم سرمایه اجتماعی ناجا است که باید تقویت شود.

فرمانده ناجا در زمینه جمع‌آوری معتادان و کارتن‌خواب‌ها نیز گفت: سازمان‌های مختلف در زمینه جمع‌آوری معتادان اقدامات مناسبی را انجام دادند اما کفایت آسیب‌های اجتماعی را نمی‌کند. امروز بسیاری از دره‌های جرم‌خیز در تهران به پارک‌ها و مبادی تفریحی تبدیل شده‌اند. کانون‌های آسیب در حال اصلاح هستند و در کاربرد شهری دیگر نقشی از نظر تولید ناامنی وجود ندارند.

وی گفت: مراکز درمانی و اردوگاه‌ها در تهران در حال آماده‌سازی هستند که هم اکنون در فشاپویه اردوگاه چندهزار نفری توسط سازمان زندان‌ها احداث شده و علاوه بر بودجه تصویب شده بودجه ویژه‌ای به آن اختصاص یافته تا هر چه زودتر به بهره‌برداری برسد. این در شرایطی است که ما در استان خراسان رضوی و گلستان مراکزی را برای نگهداری این آسیب‌دیدگان اجتماعی به صورت نسبی فراهم کرده‌ایم.

احمدی مقدم افزود: متأسفانه در تهران تمرکز در تصمیم‌گیری وجود ندارد لذا ضروری است دستگاه‌های متولی با یکدیگر همکاری بیشتری داشته باشند.

وی در ادامه توضیحات خود به اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: با قاطعیت دستگاه قضا ما شاهد کاهش تولید و توزیع روان‌گردان‌ها به ویژه شیشه بوده‌ایم که بر اساس آمار ما ۳۶ درصد کاهش کشفیات را در این بخش داشته‌ایم در حالی که این میزان فعالیت‌های ناجا در برخورد با فعالان این بخش بیشتر بوده است.

وی ادامه داد: هم اکنون پروتکل‌های درمانی که توسط وزارت بهداشت تصویب شده راهکارهای مناسبی را برای رفع معضل مواد مخدر برای ما فراهم آورده است.

فرمانده ناجا در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چه واکنشی در زمینه خارج شدن نام گروهک منافقین از لیست گروهک‌های تروریستی دارید، گفت: ما این موضوع را از طریق اینترپل پیگیری می‌کنیم چرا که سازمان منافقین خلق اقدامات تروریستی و انفجارهای بسیاری را در ایران و عراق انجام داده است.

وی افزود: ما برخورد دوگانه را پذیرا نیستیم چرا یک جا دولت‌های غربی با لشکرکشی با عنوان برخورد با تروریست در رأس این موضوع قرار می‌گیرد و در جای دیگر این اتهام را از گروهکی که باعث ایجاد ترس در سطح جامعه و کشور می‌شده است از آن حمایت می‌کند.

احمدی مقدم ادامه داد: این حرکت از نظر ما محکوم است چرا که این افراد حتی به خاطر داشتن ظاهری متدین مردم کشور ما را به قتل می‌رساندند. دادگاه‌های ما بر اساس قوانین بین‌المللی گروهک منافقین را محکوم کرده است و این جای تعجب دارد که چرا هم اکنون این گروه از لیست تروریست‌ها خارج شده است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به برخورد شدید پلیس با متخلفان سازمانی ناجا اظهار داشت: هم اکنون از نظر کمیت و کیفیت پرونده‌های ارجاع شده به کمیسیون‌های انضباطی کاهش یافته و جرایم به شدت افت کرده است. جرم رشوه که شاید در گذشته به دلیل عدم برخورد قاطع چهره‌‌ای نامطلوب از ناجا پدید آورده بود امروز با قاطعیت و شدت عمل به حداقل کاهش یافته است.

وی بیان داشت: تبانی، رشوه و مشکلات اخلاقی در محیط سازمانی طرد از سازمان را به همراه دارد. در سال ۹۰ هزار و ۱۰۰ نفر در کمیسیون‌های ما رد خدمت شده‌اند که قالب این رد خدمتی‌ها به دلیل کوتاهی سازمانی از خدمت انجام شد.

این مقام ارشد انتظامی گفت: خوشبختانه کاهش ۱۰ درصدی را در میزان جرایم از سوی کارکنان در ناجا شاهد هستیم.

فرمانده ناجا با اشاره به تغییر فصل و ضرورت‌های رسیدگی به مقوله امنیت اخلاقی گفت: ما به عدم رعایت حداقل‌ها در پوشش و انجام رفتارهای زننده و هنجارشکن توجه داریم هرچند که بر این نکته تأکید داریم که با تغییر فصل نوع پوشش‌ها نیز تغیر می‌کند.

وی ادامه داد: مقوله امنیت اخلاقی نیازمند بازنگری و استفاده از روش‌های جدید است اما در پاسخ به منتقدان طرح جدید امنیت اخلاقی باید گفت که متولیان فرهنگی باید پای کار‌ آیند و تمام بار و وظیفه را به دوش ناجا نیندازند. ما بر این باوریم که ابعاد فرهنگی امنیت اخلاقی باید پررنگ‌تر شود اما این موضوع به معنای تعطیلی و یا کم کاری در این بخش نیست.

 

منبع خبر: خبرگزاري فارس ۱۰/۷/۹۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=122

برچسب ها