فرمانده انتظامی بندرعباس از اجرای طرحهای ارتقاء امنیت اجتماعی و جمع آوری ۷۶۷ معتاد د در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، سرهنگ “عبدالحسین بسطامی” با اعلام این اظهار کرد: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی، پیشگیری از وقوع هرگونه بی نظمی و کاهش وقوع جرایم به ویژه سرقت، طرح پاکسازی محلات، نقاط آلوده و جرم خیز با قاطعیت در سطح شهرستان اجراء شد.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی و انجام اقدامات انتظامی متعدد، مأموران در مدت ۲۰ روز موفق شدند، ۷۶۷ معتاد ولگرد را از سطح بندرعباس جمع آوری کنند.
“بسطامی” در ادامه از کشف حدود ۳۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر و ۲۸۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در این مدت خبر داد و تصریح کرد: در طرحهای مقابله با کالای قاچاق و مواد مخدر، ۱۸۲ دستگاه خودرو سبک و سنگین قاچاقچیان توقیف و ۲۴۸ نفر دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی بندرعباس با تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با جرایم از شهروندان خواست ضمن افزایش همکاری و تعامل با پلیس، نیروی انتظامی را در ارتقاء امنیت اجتماعی یاری دهند.