استاندار سمنان با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی در مبارزه با مواد مخدر باید تکلیفی عمل کنند، گفت: عملکرد در دستگاه های اجرایی در مورد مقابله با گسترش مصرف مواد مخدر نباید مبنای اعتبار و بودجه ای داشته باشد.
‘محمد وکیلی’ روز شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان با تاکید بر ناامن کردن فضای جامعه برای معتادان و فروشندگان مواد مخدر، افزود: مصرف مواد مخدر در جامعه باید به قبح تبدیل شود.
وی با بیان اینکه نباید گرفتار بودجه باشیم، ادامه داد: دستگاههای اجرایی برای اجرای برنامه های مقابله ای با مصرف مواد مخدر خود را معطل بودجه نکنند.
وی خاطرنشان کرد: در برخی موارد نیز انواع مواد مخدر را با عنوان هایی مانند قرص های لاغری و … توزیع می کنند که نیازمند دقت و شناسایی است.
استاندار با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی اعتیاد افراد است، گفت: سودجویان به راحتی جوانان جامعه را آلوده به مواد مخدر می کنند و از سویی جامعه گرفتار کمپ های ترک اعتیاد و زندانها می شوند.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان نیز در این نشست از کشف یک هزار و ۱۱۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سالجاری خبر داد و گفت: یک هزار و ۷۵۵ نفر نیز در این مورد دستگیر شدند.
سرهنگ ‘خلیل نثاری’ با بیان اینکه ۷۹۸ نفر از دستگیرشدگان مواد مخدر مربوط به مواد مخدر صنعتی و روانگردانها هستند، خاطرنشان کرد: استان سمنان نیز به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی می رود.
وی از اجرای ۶۶۸ مرحله طرح کنترلی در هفت ماه امسال خبر داد و اظهار داشت: ۲۱۴ مرحله طرح ارتقای امنیت اجتماعی و ۲۳۳ مرحله طرح کنترل محورهای مواصلاتی از دیگر اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان بوده است.
دبیر شورای مباررزه با مواد مخدر استان سمنان نیز به توزیع ۵۱۲ میلیون ریال اعتبار به دانشگاه های علوم پزشکی سمنان و شاهرود برای اجرای برنامه های آموزشی پیشگیری از مواد مخدر اشاره کرد.
‘حمیدرضا محمدیان’ گفت: دانشگاه های سمنان، شاهرود و دامغان ۷۰ کارگاه آموزشی، دو کارگاه آموزشی از سوی جمیعت هلال احمر برای ۸۰ نفر برگزار و برای یک هزار و ۵۰۰ نفر از زندانیان طرح های آموزشی اجرا شده است.