• امروز : دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل پست ها: 71598اخبار امروز : 0
13

مواد مخدر سر منشاء تمام جرائم از جمله سرقت، طلاق است

  • کد خبر : 1216
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان غربي در یازدهمین جلسه تخصصي کمیته مقابله با عرضه اين شورا، مواد مخدر را سر منشاء تمام جرائم از جمله سرقت، طلاق ذكر كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان غربي؛ عليرضا فیضی‌زاده رييس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان غربي در یازدهمین جلسه تخصصي کمیته مقابله با عرضه اين شورا، مواد مخدر را سر منشاء تمام جرائم از جمله سرقت، طلاق ذكر كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان غربي؛ عليرضا فیضی‌زاده رييس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در اين جلسه كه به میزبانی زندان مرکزی ارومیه و با حضور اعضاي كميته برگزار شد، شیشه را معضلی برای کل کشور به‌ویژه استان آذربایجان غربی عنوان كرد و گفت: ابتکار ، خلاقیت و نوآوری سه محور اصلی هستند که می‌توان با آنها گام‌های ارزنده‌ای را در جهت ریشه‌کنی مواد مخدر در جامعه برداشت.

وی مواد مخدر را سر منشاء تمام جرائم از جمله سرقت، طلاق و.. دانست وافزود: نیاز است كه صدا و سیما به‌عنوان رسانه فراگير با توليد برنامه‌های هشداردهنده اطلاع‌رسانی نمايد، خانواده‌ها تحت آموزش قرار گيرند و با توانمندشدن، فرزندان خود را به‌طور منطقي تربيت و راهنمايي كنند، همچنين محیط‌های آموزشی مانند دانشگاه‌ها ومدارس،آموزش‌های لازم را ارائه كنند تا بتوان در جهت ریشه‌کنی و مبارزه با مواد مخدر در استان فرهنگ‌سازي كرد.

دبیر شورای هماهنگی استان به افزایش اعتیاد بین زنان اشاره کرد و اظهارداشت : متاسفانه چند سال قبل آمار معتادان به مواد مخدر بین زنان کمتر از ۲ درصد بود اما اکنون اندكي بيشتر شده است و این آمار ناشی استفاده بیش از پیش زنان از انواع مواد شیمائی از جمله انواع قرص‌ها، مواد چاق‌کننده، لاغری و سایر داروهاي آرایشي و بهداشتی است.

فيضي‌زاده در پایان اجرای طرح موفق ماده ۱۶ اصلاحيه قانون مبارزه با مواد مخدر در رابطه با جمع‌آوری معتادان پرخطر و کارتن‌خواب‌ها را مدیون همکاری‌های تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله زندان مرکزی ارومیه دانست و از خدمات مدیرکل زندان‌ها و ريیس زندان تقدیر و تشکر کرد.

وي، در رابطه با اختصاص اعتبارات لازم به اتمام پروژه مركز کاردرمانی و حرفه‌آموزی خوی نیز قول مساعد تا هرچه زودتر این مركز به بهره برداری برسد.

همچنين جبار باقری مدیرکل زندان‌های استان با در اين جلسه گفت: ممنوعیت استعمال سیگار در زندان‌های استان به‌ویژه زندان مرکزی ارومیه یکی از طرح‌های موفق است كه اجرای آن موجب شد تا فضای زندان از هرگونه آلودگی ناشی ازدود سیگار که علاوه بر خود افراد سیگاری سایر افراد غیر سیگاری را در معرض خطر و تهدید بروز انواع بیماری‌ها قرار می‌داد، پاك شود.

وی اتمام پروژه مركز حرفه‌آموزی وکاردرمانی شهرستان خوی را امري ضروري دانست و تاکید کرد: با بهره‌برداری از این پروژه تا حدودی مشکل ازدحام جمعیت کیفری زندان مرکزی ارومیه و سایر زندان‌های استان کاسته خواهد شد.

مديركل زندان‌هاي استان با اشاره به طرح متادون درمانی گفت: در زندان‌های استان، روزانه افراد زنداني كه مشكل اعتياد دارند، به‌عنوان بيمار تحت درمان قرار مي‌گيرند و بحمدا.. برای تامین متادون مشکلي وجود ندارد.

باقری در ادامه، مقابله جدی با عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر در استان را خواستار شد وگفت: به نظر می‌رسد برای مقابله وآشنا كردن بیش از پیش مردم با آثار سوء، مخرب و خانمانسوز مواد مخدر به‌ویژه مواد صنعتي شیشه بايد چاره اندیشی کرد.

وی سخنرانی مسئولین وکارشناسان حوزه اعتياد در مساجد را گامی موثر در راستای آموزش و فرهنگ‌سازی وآگاه سازی مردم عنوان کرد.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان غربي۹۱/۱۲/۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1216

برچسب ها