کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه کارشناسان ادارات شهرستان چناران در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ، در این کارگاه که در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان چناران برگزار شد سرگرد محمد رضا عارف کمال کارشناس مبارزه با مواد مخدر استان گفت: متاسفانه مواد اعتیاد آور کنونی به صورت صنعتی است که مصرف این مواد مضر و خطر ناک است و افراد به این مواد سوق پیدا کرده اند.
وي تاکید کرد: بزرگترها توجه زیادی به فرزندان چه دختر و چه پسر داشته باشند و رفتارها و رفت و آمدهای فرزندان خود را کنترل کنند که خدای نکرده در دام اعتیاد نیفتند.
در ادامه فاطمه آزاد رئیس بهزیستی شهرستان چناران گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی اطلاعرسانی به کارشناسان حوزه پیشگیری و آموزشی ادارات و حساس سازی آنان نسبت به معضل اجتماعی اعتیاد می باشد چرا که مبارزه با اعتیاد نیاز به تعامل و مشارکت همه مسئولین را دارد.
وي افزود: ۸۰ نفر از کارشناسان ادارات در این کارگاه شرکت کرده و جهت اطلاع در شهرستان یک کمپ و ۴ مرکز درمانی اعتیاد وجود دارد که در حال فعالیت به بیماران اعتیاد به مواد مخدر هستند.
وی ادامه داد: قدم اول در پیشگیری اطلاع رسانی و آگاه سازی شهروندان میباشد و درصد اندکی از افراد جامعه ما درگیر معضل بیماری اعتیاد میباشد و درصد زیادی از افرادجامعه گروه در معرض آسیب جامعه می باشند.
آزاد بیان کرد: با توجه به تنوع و پیچیدگی مواد مخدر مصنوعی جدید می بایست اطلاعات خانوادهها در مورد تنوع مواد مخدر و نحوه مصرف داده شود.
رئیس بهزیستی چناران تصریح کرد: مافیای مواد مخدر با شناختی که از علایق جوانان کشور ما دارند محصولاتی عرضه کردهاند که مصرفشان ارزان و زمان بر نیست از جمله پاستیلها، آدامسها و قرصها نمونههای جدیدی هستند که با مارکهای مختلف و جذابی روانه بازار شده است و خانوادهها هیچ شناختی از این مواد ندارند.
وی افزود: برنامه گسترده پیشگیری از اعتیاد محورهای مختلفی دارد که سازمان بهزیستی در گام اول تاکید بر خانواده به عنوان محور اصلی هر جامعه دارد و اگر خانوادههای ما از مضرات سوء مصرف و سختی درمان اعتیاد آگاه شوند مهمترین اقدام برای پیشگیری اولیه برداشته شده است و رویکردک اهش تقاضابسیار موثرتر از مبارزه با مواد مخدر وکاهش عرضه است.
آزاد ادامه داد: کارشناسان آموزش ادارات نخست آموزشهای لازم را فرا می گیرند و در جلسات بعد باز آموزی می شوند تا ضمن حساسیت سازی اطلاعات و دانش آنان بروز شود و این آموزشها را به گروههای بزرگتری از جامعه هدف که شامل دانش آموزان، دانش جویان، پرسنل، مددجویان، بیماران و مراجعین می باشند منتقل کنند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۳٫۰۷٫۲۲