• امروز : شنبه - ۲۲ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 December - 2025
کل پست ها: 76206اخبار امروز : 0
7

تدابیر لازم برای اشتغال معتادان بهبودیافته اندیشیده شود

  • کد خبر : 11924
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۷:۲۳

استاندار قزوین گفت: باید تدابیر لازم برای اشتغال معتادانی که بهبودیافته و از کمپ‌ها خارج می‌شوند، اندیشیده شود.به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي استان قزوین، مرتضی روزبه در جلسه اين شورا اظهار کرد: باید مطالعه دقیقي در خصوص درصد معتادانی که به صورت کامل به زندگی عادی برمی‌گردند، صورت گیرد، چون تمام این افراد […]

استاندار قزوین گفت: باید تدابیر لازم برای اشتغال معتادانی که بهبودیافته و از کمپ‌ها خارج می‌شوند، اندیشیده شود.

به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي استان قزوین، مرتضی روزبه در جلسه اين شورا اظهار کرد: باید مطالعه دقیقي در خصوص درصد معتادانی که به صورت کامل به زندگی عادی برمی‌گردند، صورت گیرد، چون تمام این افراد به طور کامل متحول نمی‌شوند و تأسیس کارگاه‌های خاص برای این افراد می‌تواند به عنوان یک پیشنهاد مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: در زمینه پیشگیری و مباحث آموزشی برای خانواده‌های سالم برنامه‌ریزی خاصی صورت نگرفته است و اگر فقط به دنبال آموزش معتادان و خانواده آنها باشیم طرح مبارزه با مواد مخدر جواب نخواهد داد پس باید واقع‌بینانه به این موضوع نگاه کرد و به دنبال راهکارهای علمي و عملی بود.

استاندار قزوین با بیان اینکه نباید کمپ‌های نگهداری معتادان به مرکز شیوع بیماری‌های عفونی و ویروسی تبدیل شود، عنوان کرد: در این زمینه باید تیمی متشکل از دستگاه قضایی، شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی تشکیل شده و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دهند تا براساس آن تصمیمات بهتری گرفته و از تبعات اجتماعی و آسیب‌های ناشی از بیماران عفونی کاسته شود.

روزبه افزود: جمع‌آوری خرده‌فروشان مواد مخدر در پارک‌ها و برخی از مناطق شهری و شناسایی مناطق آلوده باید در دستور ویژه قرار گیرد؛ اگرچه قزوین در امر مبارزه با مواد مخدر در مقایسه با سایر استان‌ها دارای معدل قابل قبولی است اما باید جامعه از وجود مواد مخدر به طور کامل پاک‌سازی شود.
وی ادامه داد: پس باید استان و شهرهای کوچک و بزرگ آن برای قاچاقچیان ناامن شده و دستگاه‌های ذی‌ربط با شدت بیشتری با آن‌ها برخورد کنند.
استاندار قزوین گفت: اعتیاد نظام خانوادگی و اجتماعی و تار و پود خانواده‌ها را مورد هدف قرار داده و برای مقابله و پیشگیری از آن باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کرد و یک اهتمام ویژه در بخش پیشگیری داشت.

روزبه یادآور شد: ظرفیت‌های اجتماعی و دینی باید در این زمینه به کار گرفته شوند چراکه استفاده از امکانات قضایی و امنیتی راهکار اساسی و اصلی در این موضوع نیست و هنوز نتوانسته‌ایم، از ظرفیت‌های اجتماعی به درستی استفاده کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید جلسات استانی و شهرستانی در جهت ارائه راهکارهای علمی به صورت مرتب و ماهانه تشکیل و از همه امکانات موجود در جهت پیشگیری استفاده شود.

گفتنی است، در این جلسه به دستور استاندار قزوین مقرر شد تا جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین به صورت ماهانه برگزار شود.

در اين جلسه همچنين جناب آقاي كرمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در ابتداي جلسه گزارشي از اهم اقدامات شوراي هنماهنگي استان در ۶ ماهه اول سالجاري را ارائه كرد.

منبع خبر:  روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي استان قزوین۹۳٫۰۷٫۱۹ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=11924

برچسب ها