• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
12

رسانه بهترین ظرفیت پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 11734
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۵:۲۰

استاندار گیلان گفت: آموزش و پرورش، دانشگاه و رسانه بهترین ظرفیت برای آموزش شهروندان در راستای پیشگیری از معضل اعتیاد در جامعه است. به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدعلی نجفی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با تبریک کسب مقام پنجم این شورا در کشور اظهار کرد: استان سرسبز […]

استاندار گیلان گفت: آموزش و پرورش، دانشگاه و رسانه بهترین ظرفیت برای آموزش شهروندان در راستای پیشگیری از معضل اعتیاد در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدعلی نجفی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با تبریک کسب مقام پنجم این شورا در کشور اظهار کرد: استان سرسبز و نخبه پرور گیلان با وجود افرادی با اندیشه و تفکر عالی و شهدای گران‌قدر باید دارای جایگاه مناسبی باشد.

وی بخشی از معضل اعتیاد را مربوط به بیکاری، نبود اشتغال، درآمد کم و فقر در روستاهای گیلان عنوان کرد و افزود: درآمد روستائیان در گیلان کمتر از میانگین کشوری و استان‌های همجوار است.

نجفی از افزایش شش درصدی مهاجرت روستائیان از سال ۸۵ تا ۹۰ در گیلان خبر داد و بیان کرد: مهاجرت‌ مذکور به دلیل تغییر در فرهنگ و وضعیت اقتصادی در جامعه انجام شده است.

استاندار گیلان با قدردانی از مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد در مبارزه با معضل اعتیاد در جامعه، تصریح کرد: فعالیت رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی معضل اعتیاد در جامعه قابل تقدیر است.

وی خواستار بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌ها برای مبارزه با معضل اعتیاد در گیلان شد و گفت: آموزش و پرورش، دانشگاه و رسانه بهترین ظرفیت برای آموزش شهروندان در راستای پیشگیری از معضل اعتیاد در جامعه است.

نجفی با تاکید بر آموزش پیشگیری از معضل اعتیاد در جامعه، خاطرنشان کرد: ارتقای آگاهی خانواده‌ها در مبارزه با اعتیاد حائز اهمیت است.

استاندار گیلان برخورد با معضل اعتیاد را اتفاق آخر خواند و یادآور شد: برنامه‌های مبارزه با اعتیاد باید در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی و … اجرایی شود.

*مکان‌های رها شده رشت ساماندهی می‌شود

شهردار رشت نیز در جلسه مذکور به وجود واحدهای مسکونی مخروبه و زمین‌های رها شده در این شهر اشاره کرد و گفت: بخشی از واحدها و زمین‌های مذکور توسط شهرداری محصور شده است.

محمدابراهیم خلیلی بر ساماندهی زمین و باغ‌های رها شده در رشت تاکید کرد و افزود: ساماندهی زمین‌های رها شده نیازمند تقویت مالی از طرف دستگاه‌های مربوطه است.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۰۷٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=11734

برچسب ها