• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
5

مواد مخدر عامل اصلي در بروز آسیب‌های اجتماعی

  • کد خبر : 11611
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۷:۳۶

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي با تاكيد بر اينكه مواد مخدر عامل اصلي در بروز آسیب‌های اجتماعی است، گفت: امر مبارزه با مواد مخدر نباید به عنوان یک وظیفه اداری و کاری دیده شود.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ مقيمي در جلسه شورا گفت: […]

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي با تاكيد بر اينكه مواد مخدر عامل اصلي در بروز آسیب‌های اجتماعی است، گفت: امر مبارزه با مواد مخدر نباید به عنوان یک وظیفه اداری و کاری دیده شود.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ مقيمي در جلسه شورا گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر اقدامات مؤثری تاکنون صورت گرفته اما نباید فراموش کرد که شبكه قاچاق مواد مخدر بسيار سريع پيش مي‌رود و برای مبارزه جدی با آن اقدامات گسترده و هوشمندانه نیاز است.

وي با اشاره به اينكه مسوولين و مردم باید فعالیت بیشتری را در امر مبارزه با مواد مخدر داشته باشند، گفت: مردم و مسوولين نبايد در این رابطه از هیچ کوششی دریغ و کارها را به دوش دیگران واگذار کنند.

استاندار استان با تأكيد بر لزوم اجراي برنامه هاي پيشگيري از اعتياد براي جوانان افزود: جوانان بیشتر از گروه های دیگر در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند و آگاهی رساندن به این قشر باید بیش از پیش صورت گیرد.

مقيمي مواد مخدر را عامل اصلي در بروز آسیب‌های اجتماعی در جامعه دانستند و گفت: برای پیشگیری از این معضل و پیامدهای ناگوار آن باید همه خود را مسوول بدانيم تا بتوانیم جامعه‌ای سالم داشته باشیم.

وي با اشاره به اینکه عواقب و اثرات سوء مواد مخدر در جامعه به خوبی مشهود است، بیان داشتند: مواد مخدر متأسفانه باعث از هم پاشیدن بسیاری از خانواده‌ها شده است.

در ادامه دبير شوراي هماهنگي با گراميداشت ياد و خاطره شهدا و جانبازان جنگ تحميلي، با بيان اهميت پيشگيري از اعتياد در بين جوانان و نوجوانان، افزود: امروز دشمن با تعيين كانون هاي هدف و نقاط آسيب‌پذير اجتماعي در پي ضربه به كيان مقدس جمهوري اسلامي ايران است.

همچنين علي زيدوند دبير شورا با تشريح اهميت برنامه‌هاي فرهنگي و پيشگيري در محيط هاي آموزشي اضافه كرد: به منظور برنامه ريزي هدفمند، توجه به مفاد سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد و سند پيشگيري از اعتياد دانشجويي اهميت ويژه‌اي دارد و در راستاي حركت بر مبناي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد مي‌بايست برنامه‌هاي مراكز آموزشي براساس مفاد اسناد مذكور باشد.

دبير شوراي هماهنگي با بيان ايجاد حساسيت در مسوولين جامعه در برابر مواد مخدر و اعتياد گفت: براي مبارزه مؤثر با پديده شوم مواد مخدر بايد تا حدي اهتمام داشته باشيم كه توطئه‌هاي دشمنان نظام و انقلاب خنثي شود، در غير اين صورت صدمات جبران ناپذيري بر پيكره اجتماعي كشور وارد خواهد شد.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۰۷٫۰۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=11611

برچسب ها