• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
11

لزوم راه‌اندازي نمایشگاه دائمی با موضوع آسیب‌های اجتماعی و پيشگيري از آن در گیلان

  • کد خبر : 11583
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴

مديركل بهزيستي استان گيلان بر لزوم راه اندازي نمايشگاه دائمی با موضوع آسیب‌های اجتماعی و پيشگيري از آن در استان تاكيد كرد و گفت: راه‌اندازي اين نمايشگاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق گيلان بسیار حائز اهمیت است.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان؛ حسین نحوی نژاد مديركل بهزيستي استان در […]


مديركل بهزيستي استان گيلان بر لزوم راه اندازي نمايشگاه دائمی با موضوع آسیب‌های اجتماعی و پيشگيري از آن در استان تاكيد كرد و گفت: راه‌اندازي اين نمايشگاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق گيلان بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان؛ حسین نحوی نژاد مديركل بهزيستي استان در نشست کمیته تخصصی فرهنگی و پیشگری شورا، با بیان اینکه کمیته فرهنگی و پیشگیری توان اجرایی بالایی دارد، اظهار کرد: مدیران دستگاه‌ها باید این کمیته را به رسمیت بشناسند و مصوبات آن را اجرا کنند.

وی با اشاره به اهمیت مستندسازی امور کمیته مذکور، خاطرنشان کرد: تمام دستگاه‌های عضو برای مستندسازی، باید از یک فرم و شیوه مشخص استفاده کنند.

رئیس کمیته فرهنگی پیشگیری شورا با بیان اینکه با طرح‌های ابتکاری باید از امکانات نهایت استفاده را ببریم، تصریح کرد: در طرح پیشگیری از تصادفات جاده‌ای در تابستان امسال، طرح استقرار اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در کنار سایر پایگاه‌های گیلان، طرح نمونه کشور شد.

نحوی‌نژاد با بیان اینکه برای اجرای طرح‌های مشترک، باید امکانات دستگاه‌ها در اختیار یکدیگر قرار گیرد، اظهار کرد: از ظرفیت‌های موجود در مناطق آسیب‌پذیر باید استفاده شود.

وی با بیان اینکه آسیب‌ها در برخی مناطق تمام شدنی نیست، گفت: هرکاری که مبتنی بر جامعه انجام شود، باید به تدام آن فکر کرد.

مدیرکل بهزیستی گیلان با اشاره به اهمیت راه اندازی نمایشگاه دائمی آسیب های اجتماعی در گیلان، تصریح کرد: مقرر شد اعضای کمیته فرهنگی پیشگیری به منظور کسب اطلاعات از نمایشگاه‌های استانهای قم و اصفهان بازدید کنند.

نحوی نژاد با اشاره به اجرای طرح مداخله محلی در مناطق آسیب پذیر خاطرنشان کرد: طرح مذکور برای کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق بسیار حائزاهمیت است.

وی با بیان اینکه روحیه جوانمردی را باید در محلات احیا کرد، افزود: در طرح مداخله محلی گروه‌هایی متشکل از ساکنین مناطق سازماندهی می‌شوند و مشکلات این مناطق را رفع می‌کنند.

رئیس کمیته فرهنگی پیشگیری شورا با بیان اینکه با اجرای طرح مذکور می توان در محلات شور و هیجان ایجاد کرد، تصریح کرد: از ظرفیت جوانان داوطلب و بانوان نیکوکار نباید غافل شد.

نحوی نژاد با بیان اینکه ۳۰ درصد از وام های اشتغال به مناطق محروم اختصاص می یابد، تصریح کرد: از طرح نظام وام دهی خوشه ای با انعقاد تفاهم نامه با صندوق مهر امام رضا(ع) ۷ میلیارد ریال به بهزیستی گیلان اختصاص یافت.

این مسئول با اشاره به لزوم ارائه یک طرح جامع برای رفع مشکلات ضمانت، اظهار کرد: افرادی که در دوره های فنی و حرفه ای شرکت می کنند، حائز شرایط دریافت وام اشتغال هستند.

دبیر کمیته فرهنگی پیشگیری شورا نیز با تاکید بر اینکه بهترين راه مبارزه پيشگيري است، تصریح کرد: موضوع پيشگيري و سياست اجتماعي كردن بايد در اولويت كاري نهاد های مرتبط با مبارزه با مواد مخدر باشد.

منبع خبر:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان۹۳٫۰۷٫۰۵ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=11583

برچسب ها