• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
کل پست ها: 74909اخبار امروز : 12
0

ارائه برنامه های آموزش و پرورش در جهت کاهش آسیب های اجتماعی

  • کد خبر : 115449
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
ارائه برنامه های آموزش و پرورش در جهت کاهش آسیب های اجتماعی
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی با حضور در هجدهمین کنگره دانش اعتیاد، برنامه ها و سیاست های این وزارتخانه را در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سمیه سادات ابراهیمی مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین رویدادهای تخصصی کشور در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد است، گفت: این کنگره بستری فراهم کرد تا پژوهشگران، متخصصان و سیاست‌گذاران به تبادل تازه‌ترین یافته‌ها و تجربیات در زمینه مبارزه با مواد مخدر بپردازند.

وی افزود: در این دوره، توجه ویژه‌ای به سیاست‌گذاری‌های مبتنی بر برنامه هفتم توسعه کشور و نقش آموزش و پرورش در پیشگیری از اعتیاد معطوف شد. پنل تخصصی «سیاست‌گذاری مبارزه با مواد مخدر» با حضور نمایندگان ستاد مبارزه با مواد مخدر و معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش برگزار و برنامه‌های اجرایی مرتبط با بند چ ماده ۸۵ قانون برنامه هفتم توسعه به تفصیل بررسی شد.

ابراهیمی بیان کرد: این کنگره علاوه بر بررسی ابعاد علمی و پژوهشی، نقش کلیدی نهادهای آموزشی و فرهنگی را در کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد برجسته کرد.

وی همچنین اضافه کرد: بدین ترتیب با توجه به تأکید مقام عالی وزارت و دعوت ستاد مبارزه با مواد مخدر، معاونت پرورشی و فرهنگی در تاریخ ۱۲شهریور جهت گزارش مربوط به بند چ ماده ۸۵ در این نشست حضور یافت.

وی در ادامه به تشریح اسناد بالادستی، اهداف، رویکردها و سیاست‌های آموزش و پرورش در حوزه پیشگیری از اعتیاد پرداخت.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=115449

برچسب ها