قائم مقام صدا و سیمای کردستان گفت: امسال ۱۶۶۵ دقیقه برنامه در بخش صدا، ۱۳۶۷ دقیقه در بخش سیما، ۱۴۶ دقیقه خبر و ۲۵۰۰ دقیقه برنامه مشارکتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر در صدا و سیمای کردستان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی مرادی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اظهار کرد: اعتیاد مادر بسیاری از آسیب های اجتماعی است و بسیاری از آسیبها رابطه معنا داری با مواد مخدر دارند و زمینهساز بسیاری از جنایات هستند.
وی گفت: متاسفانه یک خلا در برنامه ریزیهای مبارزه با مواد مخدر وجود دارد و تاکنون به گونهای شایسته نتوانستهایم در کشور در راستای کاهش تقاضا، مصرف و آسیب های ناشی از مواد مخدر با وجود صرف وقت و هزینه بسیار گام های مثبتی بر داریم.
قائم مقام صدا و سیمای مرکز کردستان با تاکید بر اینکه باید یک استراتژی خاص در مبارزه با مواد مخدر در نظر گرفته شود خاطرنشان کرد: از سال ۱۲۸۹ که قانون مبارزه با مواد مخدر در کشور ما اجرایی شد مشکل اعتیاد که چند وجهی و چند عاملی است به صورت تک بعدی نگریسته شده است.
ی افزود: بسیاری از کشورها توانستهاند از روند افزایش اعتیاد به مواد مخدر جلوگیری کنند و باید بتوان در کشور ما نیز از تجربیات موفق سایر کشورها در این زمینه استفاده کرد.
قائم مقام صدا و سیمای مرکز کردستان با تاکید بر این که شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید بتواند در ۳ حوزه کاهش مصرف، تقاضا و کاهش آسیبها در راستای پیشگیری از اعتیاد هماهنگی ایجاد کند گفت: متاسفانه برنامههای ضعیفی برای مبارزه با مواد مخدر ارائه میشود که در بسیاری موارد به نتیجه خاصی نمیرسد.
وی خاطرنشان کرد: استان کردستان ظرفیتهای بسیاری در حوزه های متعددی هنری از جمله موسیقی دارد که میتوان از آنها به درستی در راستای پیشگیری از اعتیاد بهره گرفت.
مرادی با بیان این که تاکنون در صدا و سیمای مرکز کردستان برنامه های متعددی در راستای مبارزه با مواد مخدر تولید شده است گفت: امسال ۱۶۶۵ دقیقه برنامه در بخش صدا، ۱۳۶۷ دقیقه برنامه در بخش سیما و در حوزه خبر ۱۴۶ دقیقه به علاوه ۲ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه مشارکتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر در صدا و سیمای مرکز کردستان تولید شده است.