با مشـارکت کارشناسـان دستگاههـای اجـرایی و موسـسات استان خراسان رضوي، نشست تخصـصی آسیبهای اجتماعی با موضوع پیشگیری از اعتیاد در محیط های کاری به میزبانی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.
به گـزارش به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، این نشست تخصصی با هدف هماندیشی کارشناسان پيشگيري از اعتياد دستگاههای اجرایی، هماهنگي و برنامهريزي بين دستگاهي و با دعوت از کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بهزیستی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و برخی موسسات مجری برنامههای پیشگیری از اعتیاد در استان برگزار شد.
رکنی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ضمن اشـاره به مشکـلات و موانـع موجود در زمینه پیشگیری از اعتیاد در محیطهای کاری اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری اجتماعی است که عوارض جسمی و روانی دارد و تا زمانی که به علل گرایـش بیمار توجـه نشود، درمان جسـمی و روانـی فقط برای مدتی نتیجه بخش خواهد بود و فرد معتاد دوباره گرفتار مواد اعتیادآور میشود.
رکنی در ادامه افزود: اعتیـاد به مـواد مخـدر یکی از مهمترین مشکـلات اجتماعی، اقتصـادی و بهداشـتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب شده و موجب رکود اجتماعی در زمینههای مختلف میشود همچنین ویرانـگریهای حاصـل از آن زمینهسـاز سقـوط بسیاری از ارزشها و هنجـارهای فرهـنگی و اخلاقی شده و بدین ترتیب سلامت جامعه و بالاخص چرخه کار و تولید را به طور جدی به مخاطره میاندازد.
این جلسه ضمن بیان نقطه نظرات توسط کارشناسـان پيشگيري از اعتيـاد دستگـاههای اجـرایی، بررسی مشکلات و معضلات این بخش در جامعه و راه های برون رفت از آن با تاكيد بر تداوم جلسات کارشناسی و سازنده و تصویب شش مصوبه به پایان رسید.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۳٫۰۶٫۳۱