در جلسه مشترك شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و آموزش و پرورش استان مركزي، بر ضرورت اجراي مناسب برنامههاي پيشگيري از اعتياد در مدارس استان مركزي تاكيد شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ در اين جلسه كه توسط اداره كل آموزش و پرورش استان براي معاونين پرورشي در سالن جلسات خانه معلم برگزار شد، معاون تربيت بدني اداره كل آموزش و پرورش استان، گزارشي از اهم اقدامات انجام شده در راستاي سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد و همچنين تفاهم نامه منعقده بين ستاد مبارزه با مواد مخدر با وزارت آموزش و پرورش كشور ارايه داد و سپس به تشريح و توضيح فعاليت هاي مندرج در تفاهم نامه مذكور پرداخت.
در ادامه محمد زيدوند دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به آمار يك درصدي اعتياد دانشآموزان و اين كه چهار دهم درصد دانشآموزان مصرف شيشه را تجربه كردهاند، اهميت و ضرورت اجراي مناسب برنامههاي فرهنگي و پيشگيري را در مدارس براي دانشآموزان و اولياي آنان و همچنين كاركنان مدارس خاطر نشان ساختند.
وي افزود: با توجه به كاهش سن اعتياد بايد توجه ويژهاي به دانشآموزان داشته باشيم و تمام راههاي پيشگيرانه را به جهت مصون ماندن آنان از اعتياد به كار بنديم و در صورت وجود دانش آموز مصرفكننده، به به جاي استفاده از راه هاي سلبي و اخراج آن، در پي درمان آن باشيم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۰۶٫۳۱