دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: ۱۷۰ كشور در دنيا به صورت مستقيم درگير معضل مواد مخدر هستند و ۲۵۰ ميليون نفر در دنيا ، يكبار مصرف مواد را تجربه كردهاند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذبايجان شرقي؛ محمد علی نصرتی در نشستي مشترك با اعضای هیئت مدیره شرکت پتروشیمی تبریز كه با محوريت پيشگري از اعتياد در محيطهاي كارگري برگزار شد، گفت: بحث کنترل شریان نفت به عنوان اهرمی است که برای مهار دیگر دولتها استفاده میشود، لیکن نظام سلطه جهت رسیدن به این نیل راهبردهای متنوعی همچون تضعیف و تعدیل کشورهای خاورمیانه از طریق تفرقهاندازی، ترویج دموکراسیهای کنترل شده، پروسه ملتسازی، گسل قومیتها، تجزیه کشورها و تغییر جغرافیاها و مقابله با اسلامگرایی را به كار بسته و نهایتا مهمترین راهبردی که دشمن بر آن اصرار دارد و هزینههای زیادی را در این راه متقبل شده، فرهنگسازی است.
نصرتی با بیان اینکه تاکتیک دشمن ترویج ناامنی اجتماعی و اخلاقی در بین مردم با استفاده از ابزارهایی چون مواد مخدر، مشروبات الکلی، صحنههای زشت اخلاقی در فضای مجازی است، عنوان کرد: استفاده و مصرف مواد مخدر ریشه تاریخی دارد که قدمت آن شاید به بیشتر از هفت هزار سال برسد. لیکن در گذشته از آن به شکل صلح جویانه، مسالمتآمیز و خیرخواهانه بوده که متاسفانه امروز قضیه شکل پیچیده و خطرناکی را به عنوان ابزار شیطانی و ضد بشری به خود گرفته است.
وي با بیان اینکه کمتر کشوری در دنیا از بلیه خانمان برانداز مواد مخدر در امان است، گفت: ۱۷۰ کشور به صورت مستقیم درگير معضل اعتياد و جمعیتی حدود ۲۵۰ میلیون نفر در دنيا يكبار مصرف مواد مخدر را تجربه كردهاند و حدودا ۱۰ میلیون نفر به صورت مافیایی و بسیار خطرناک مواد مخدر را در دنیا مدیریت کرده و بنیانهای اجتماعی دنیا را در معرض تهدید قرار دادهاند.
دبیر شورای هماهنگی استان مهمترین وجه تمایز کشور اسلامی ایران را با دشمن در راستای رسیدن به اهداف، حفظ آرمانها و ارزشهای اسلامی، انسانی، اخلاقی، اجتماعی و قانونی جامعه ما و زیاده طلبی و میل سیری ناپذیر نظام سلطه و نادیده گرفتن ارزشهای مزبور عنوان کرد.
نصرتی گفت: احساس ناامنی در جامعه مخرب است و هیچ بلایی بدتر از ناامنی و هیچ نعمتی بالاتر از امنیت برای یک جامعه وجو ندارد. مواد مخدر واقعیت تلخ امروز جامعه ماست که تبعات آن گسترش ناهنجاریها، افزایش بزهکاریهای اجتماعی، تهدید سلامت عمومی، امنیت روانی و نظام اقتصادی جامعه را به چاش کشانده است.
وي با اشاره به اینکه اعتیاد نه تنها در میان بیکاران بلکه در میان شاغلین نیز از آمار بالایی برخوردار است، افزود: در واقع اعتیاد مشکلی است که گریبان تمامی اقشار جامعه از جمله دانشجویان، کارگران و… را گرفته است.
نصرتي در مورد وضعیت اعتیاد در جامعه کارگری گفت: در طرح شیوعشناسی که یک کار علمی و پژوهشی است و امسال برگزار میشود وقتی دلایل آن مشخص شد به چگونگی مقابله با آن تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذبايجان شرقي۹۳٫۰۶٫۲۹