• امروز : یکشنبه - ۲۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 13 July - 2025
کل پست ها: 74102اخبار امروز : 24
0

طالبان خواستار همکاری سازمان ملل در مبارزه با مواد مخدر در افغانستان شد

  • کد خبر : 112372
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
طالبان خواستار همکاری سازمان ملل در مبارزه با مواد مخدر در افغانستان شد
مقامات طالبان در دیدار با نمایندگان سازمان ملل خواستار حمایت این سازمان از کشاورزان و فعالیت‌های کشت جایگزین موادمخدر شدند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ وزارت امور داخله طالبان از دیدار نمایندگان دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در افغانستان با معین مبارزه با مواد مخدر این وزارت خبر داد.

به گفته وزارت امور داخله طالبان در این دیدار، ملا عبدالحق آخوند، معین مبارزه با مواد مخدر این وزارت از همکاری سازمان ملل در زمینه مبارزه با مواد مخدر قدردانی نموده و آخرین فعالیت‌های صورت گرفته در این زمینه  را اعلام کرد.

وی همچنین از نمایندگان سازمان مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل خواست تا حمایت خود را در زمینه‌های کشت جایگزین و جمع آوری معتادان از سرار کشور افزایش دهند. 

همچنین هیأت دفتر مقابله با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد از تلاش های معین این وزارت قدردانی کرده و نسبت به ادامه همکاری در زمینه کمک رسانی به کشاورزان و حمایت از معتادان اعلام آمادگی کردند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=112372

برچسب ها