دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: دستگاههای اجرایی باید با كمك مردم و براساس وظایف ذاتی خود اقدامات فرهنگی، مقابلهای و درمانی را در برابر پدیده شوم مواد مخدر در همه سطوح جامعه اجرا نمايند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي با بيان اين مطلب در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان خرمبيد، گفت: تنها راه برون رفت از معضل مواد مخدر، اجتماعي شدن امر مبارزه با استفاده از ظرفيت و توانايي دستگاههاي اجرايي و با كمك مردم ممكن خواهد بود.
وي در ادامه افزود: بايد از ظرفيتهاي مناسب جامعه خصوصاٌ روحانيون معزز و هيات مذهبي در راستاي تقويت باورهاي ديني در حوزه فرهنگي و پيشگيري از اعتياد بهره لازم را كسب تا به عملكرد موفقتري دست يابيم.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس لزوم حساسيت مسئولين در امر مبارزه با مواد مخدر را مهم دانست و گفت: بايد تمامي مسئولين با نگاه اعتقادي و روحيهي جهادي به مبارزه با پديده شوم مواد مخدر پيش بروند تا بتوانيم به موفقيتهاي لازم در زمينه كاهش آسيبهاي اجتماعي دست يابيم.
محمدرضا ابراهيمي در پايان سخنان خود بر لزوم همکاری تنگاتنگ مسئولین و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: تمامی مسئولین و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان میبایست در جهت تحقق اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر و به تبع آن شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با جدیت تمام فعالیت نموده تا بتوانیم جامعهای سالم و عاری از اعتیاد داشته باشیم.
در ابتداي اين جلسه علي زماني فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان خرمبيد به ارايه گزارش عملكرد ۵ ماهه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان پرداخت و افزود: دشمن و استكبار جهاني با هدف مشخصي نسبت به گسترش اعتياد به مواد مخدر در بين افراد جامعه ميپردازد و لازم است مسئولين و مردم هوشيار باشند و با همت و جديت تمام نسبت به رفع اين معضل تلاش نمايند.
در پایان جلسه اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان به ارایه نقطه نظرات و پیشنهادات در راستای اجتماعی كردن امر مبارزه با مواد مخدر و اقدامات انجام شده پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۰۶٫۱۹