به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر صبح امروز همراه سردار عباسعلی محمدیان؛ فرمانده انتظامی تهران بزرگ، سردار کاکاوند؛ رئيس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا، جمعی از مدیران ستاد مبارزه با موادمخدر و فرماندهان انتظامی از مرکز ماده ۱۶ سروش بازدید کرد.
وی در این دیدار از بخشهای مختلف این مرکز همچون بخش غربالگری، بهداری، کارگاههای آهنگری، خیاطی، صافکاری، قالیبافی و … بازدید و کارگاه تولید کفش این مرکز را نیز افتتاح کرد.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر همچنین در این بازدید با معتادان پذیرش شده در این مرکز به گپ و گفت نشست و از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته در مرکز ماده ۱۶ سروش قرار گرفت.
ذوالفقاری در ادامه در جلسه با فرمانده انتظامی تهران بزرگ ضمن قدردانی از زحمات صورت گرفته توسط پلیس در این مرکز، اظهار کرد: طی سالیان اخیر اقدامات خوبی در راهاندازی مراکز ماده ۱۶ صورت گرفت که اسم آن را «بهبود اضطراری» میگذارم یعنی باید چنین اقدامات اضطراری انجام میشد.
وی ضمن خرسندی از روند مداوم جمعآوری معتادان متجاهر از سطح شهرها، گفت: به دنبال این هستیم در هر استان یک منطقه برای نگهداری معتادان متجاهر تحت عنوان «دهکده امید و زندگی» ایجاد شود.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: در این رابطه در استان البرز یک نقشه تیپ طراحی کرده و در پی برنامهریزی هستیم تا در هر مرکز ماده ۱۶، سه قسمت تعبیه شود، قسمتی مختص غربالگری و سمزدایی، درمان و مهارتآموزی، قسمتی شامل محیطهای کاری و کارگاه و قسمت آخر مربوط به استراحت، ورزش، نمازخانه، فضای سبز و …
ذوالفقاری با بیان اینکه هزینهها برای نگهداری، درمان و بازتوانی معتادان متجاهر نباید روی دوش یک سازمان قرار گیرد و هر سازمانی باید مسئولیت و نقش خود را در اینرابطه ایفا کند، گفت: در پی اصلاح چرخه معیوب رفت و برگشت معتادان به مراکز ماده ۱۶ هستیم؛ قرار نیست این چرخه معیوب مرتب تکرار شود و در این مسیر باید با برنامه مشخص از ظرفیتهای مردمی خصوصاً خیرین نیز استفاده کرد.
افزایش ظرفیت مرکز سروش به ۱۰ هزار نفر با استفاده از ظرفیت خیران
سردار عباسعلی محمدیان؛ فرمانده انتظامی تهران نیز در این مراسم ضمن خوشامدگویی به دکتر ذوالفقاری و هیئت همراه، گفت: ظرفیت اولیه این مرکز ۶۰۰ نفر بود که در ادامه به دو هزار نفر افزایش یافت، زمانی معتادان زخمباز هیچ جا پذیرش نمیشدند اما اکنون معتادان متجاهر دارای زخمباز دیگر در خیابان نیستند.
وی گفت قرار شده در آینده با استفاده از ظرفیت خیران و تدبیر فرمانده کل انتظامی ظرفیت مرکز سروش به ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا کند.
محمدیان همچنین از برنامهریزی برای احداث چندین کارگاه بزرگ جدید در مرکز ماده ۱۶ سروش خبر داد.
فرمانده انتظامی تهران خاطرنشان کرد: امروز با اقتدار و با اطمینان میتوان گفت آن صحنههایی که قبل در سطح شهر از تجمع متعادان متجاهر وجود داشت دیگر وجود ندارد و اجازه نمیدهیم دیگر آن صحنههای ناخوشایند تکرار شود.
دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر پس از بازدید از مرکز سروش در ادامه از مرکز فشافویه نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان اقدامات آن مرکز نیز قرار گرفت.
انتهای پیام/











