به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر صبح امروز در دومین سفر استانی خود به استان قم سفر کرد.
وی در جریان این سفر با آیتالله محمد جواد فاضل لنکرانی؛ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) دیدار و گفتوگو کرد.
آیتالله فاضل لنکرانی در این دیدار ضمن خوشامدگویی به دکتر ذوالفقاری و هیئت همراه و تبریک به نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در سمت مذکور، اظهار کرد: امیدوارم خداوند متعال توفیقات مسئولین جمهوری اسلامی را مخصوصاً در نهادهای سرنوشتساز مانند ستاد مبارزه با موادمخدر افزون کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه معضل اعتیاد از یک سو جلوی کارایی انسانهای درگیر به آن را میگیرد و از سوی دیگر منجر به توقف رشد جامعه، اقتصاد و علم میشود و به نوعی افراد مبتلا به اعتیاد از زندگی حذف میشوند، خاطرنشان کرد: یک معتاد از خانواده، زندگی و اجتماع حذف میشود.
وی، ابتلا به اعتیاد و موادمخدر را به مراتب از ابتلا به بیماریهایی همچون کرونا و سرطان بدتر دانست و افزود: در بیماری سرطان یک نفر گرفتار میشود؛ امکان درمان وی نیز وجود دارد و در زمان بیماری نیز شاید قادر به فعالیت باشد اما فرد مبتلا به اعتیاد از تمام موضوعات ساقط میشود.
آیتالله فاضل لنکرانی تأکید کرد: هماهنگونه که حکومت مراقب است و رصد میکند تا اگر دشمن خواست جان، مال و وطن را تصاحب کند، با وی مقابله کند باید با این مسئله (اعتیاد و موادمخدر) نیز کاملاً مقابله کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، احساس مسئولیت تمام افراد جامعه را در این مسئله حساس حائز اهمیت خواند و بیان کرد: اقدامات و کارهای علمی در زمینه مقابله با اعتیاد و موادمخدر باید بیشتر توسعه داده شود و در کتب درسی باید راجع به خطرات اعتیاد و موادمخدر هشدار داده شود.
وی با تأکید بر اینکه تمام افراد جامعه باید از خطرات اعتیاد آگاه باشند، متذکر شد: یکی از نقاط درخشان جمهوری اسلامی ایران مبارزه با موادمخدر است.
آیتالله فاضل لنکرانی خواستار وضع قوانین و احکام سختگیرانه برای قاچاقچیان و اشاعهدهندگان این پدیده شوم شد و گفت: حاکمیت با اصلاح قانون با قدرت با قاچاقچیان و اشاعهدهندگان موادمخدر برخورد کند؛ این افراد نباید به طور مثال پس از گذراندن پنج یا ۱۰ سال حبس عفو بخورد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه قانونهای بسیار سختگیرانه و شدید برای مقابله با افراد مذکور باید وضع شود، بر ضرورت اصلاح قوانین در حوزه مبارزه با موادمخدر تأکید کرد و گفت: امروز دشمن برای ترویج موادمخدر در ایران چه میکند؟ بخشی از این اقدامات مربوط به باندهای موادمخدر است که دنبال پول و تجارت هستند اما آیا ما باید خود را قانع کنیم که فقط به این دنبال هستند؟ خیر دشمن قصد دارد نسل جوان ما را تهی کند.
وی با تشکر مجدد از اقدامات نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ابراز امیدواری کرد تا شاهد روزی باشیم که هیچ جوانی سمت و سوی مصرف موادمخدر نرود.
انتهای پیام/

