• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73169اخبار امروز : 0
7

کم‌هزینه‌ترین راهبرد در مبارزه با مواد مخدر اجرای برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد است

  • کد خبر : 10868
  • ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان غربي، اجرای برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد را کم هزینه ترین راهبرد در مبارزه با مواد مخدر دانست.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی؛ یحیی شرفی در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تکاب با بیان این مطلب […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان غربي، اجرای برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد را کم هزینه ترین راهبرد در مبارزه با مواد مخدر دانست.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی؛ یحیی شرفی در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تکاب با بیان این مطلب گفت: امروزه سیستم عرضه‌کننده مواد مخدر در خدمت استکبار در جنگ نرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و استکبار با ترویج آن در جوامع در تلاش است عزم و اراده مردم را تضعيف كند تا باورها و ارزش‌های جوامع به مرحله فروپاشي برسد.

وي افزود: آنان با بهره‌مندی از مواد مخدر می‌کوشند انسجام اجتماعی را خدشه دار کنند لذا ضرورت دارد با هوشمندی در مقابله با این جنگ خاموش تلاش بيشتري شود و با تدوین یک نقشه راه جامع و استفاده از تمام ظرفیت‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به مقابله با این پدیده شوم پرداخته شود، چرا كه مبارزه فراگیر و قاطع با مواد مخدر بدون نقشه راه جامع میسر نیست.

دبير شورا افزود: امروز بر همه واجب است که در این جهاد مقدس شرکت کنند و خصوصاً اندیشمندان، پژوهشگران و دانشگاهیان باید در خط مقدم این ستیز قرار گیرند و با تولید دانش و تقویت علم سازمان یافته و اتخاذ تدابیر عالمانه در تدوین نقشه راه مبارزه به کمک مدیران این حوزه بشتابند.

شرفي با بیان این مطلب که کم هزینه ترین راهبرد در مبارزه با مواد مخدر اجرای برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد است از مدیران شهرستان خواست کمک کنند تا این موضوع در شهرستان تکاب همگانی شود و با اجتماعی کردن پیشگیری از اعتیاد همه جمعیت شهرستان را در مقابله با مواد مخدر همراه سازند.

به گزارش روابط عمومی این جلسه با شرکت اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اعضای شورای تأمین، شورای اداری، روحانیون، شورای اسلامی ، بخشداران، معتمدین محلی، نمایندگان اصناف، دهیاران و نماینده مردم شهرستان‌های میاندوآب؛ شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات فرمانداری شهرستان تکاب برگزار شد.

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی۹۳٫۰۶٫۱۵ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10868

برچسب ها