• امروز : دوشنبه - ۱۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 31 March - 2025
کل پست ها: 73293اخبار امروز : 0
5
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر:

می توانیم سرعت بیشتری در ریل گذاری مبارزه با مواد مخدر داشته باشیم/ آزمایشات اولیه استفاده از نانوداروها برای درمان اعتیاد در نمونه ۵۰۰ نفری

  • کد خبر : 108226
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
می توانیم سرعت بیشتری در ریل گذاری مبارزه با مواد مخدر داشته باشیم/ آزمایشات اولیه استفاده از نانوداروها برای درمان اعتیاد در نمونه ۵۰۰ نفری
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه قطعاً در ریل‌گذاری صورت گرفته در امر مبارزه با موادمخدر می‌توانیم سرعت بیشتری داشته باشیم، گفت: دست استمداد به سمت تمام دستگاه‌ها و مردم می‌طلبیم و آماده‌ایم با همه عزیزان، صاحب‌نظران و اساتید در ستاد مبارزه با موادمخدر همکاری داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر حسین ذوالفقاری در مراسم تکریم و معارفه نماینده رئیس جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای مبارزه با مواد مخدر و افرادی که با صرف وقت، توان و زندگی خود در این راه و در راستای نجات افراد تلاش کردند، اظهار کرد: از حُسن اعتماد ریاست محترم جمهور تشکر می‌کنم که با محبت این مسئولیت خطیر را برعهده اینجانب گذاشتند.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به نخستین مسئولیت‌اش در دوران جوانی در یک کمپ ترک اعتیاد و سپس مسئولیتی در امر مبارزه با موادمخدر، گفت: آن زمان تصور بر این بود که در مدت دو تا سه سال مسئله موادمخدر باید در کشور حل شود و شب و روز نداشتیم اما وقتی جلوتر آمدیم، متوجه شدیم که این پدیده را خوب نشناختیم.

وی با اشاره به لایه‌های مختلف اجتماعی درگیر در این حوزه اعم از درمان و … گفت: در زمان مهندس فلاح، آقای هاشمی، دکتر مالکی، سردار احمدی‌مقدم، دکتر رحمانی فضلی و جناب آقای دکتر مؤمنی به نحوی همکار بودیم، زمانی مسئول مرزبانی شدم که سردار احمدی‌مقدم فرماندهی نیروی انتظامی را عهده‌دار بودند؛ در آن مقطع به گمانم کشفیات موادمخدر عمدتاً به شرق و مرزهای شرقی اختصاص داشت.

دکتر مؤمنی بنیان‌های ماندگاری در ستاد مبارزه با موادمخدر به جا گذاشتند

ذوالفقاری ضمن قدردانی از زحمات هفت‌ساله دکتر مؤمنی، بیان کرد: ایشان در حوزه‌های مختلف اعم از پیشگیری، درمان، کاهش تقاضا، درمان‌گران و یاری‌گران بنیان‌های ماندگاری به جا گذاشتند همچنین دکتر کاظمی؛ وزیر محترم آموزش و پرورش نیز یار و مددکار دکتر مؤمنی بودند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، حضور و مسئولیت دکتر مؤمنی و کاظمی در دو وزارت‌خانه کشور و آموزش و پرورش را در امر مبارزه با موادمخدر بسیار مغتنم دانست و مواد مخدر را تهدیدی جهانی عنوان کرد.

وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مرگ حدود ۳۰۰ هزار نفر در این کشور در طول یک سال بر اثر سوء مصرف موادمخدر همچنین تحسین کشورهایی که برای جرم موادمخدر، اشد مجازات را درنظر می‌گیرند، گفت: ما در صورتی که افزایش اعتیاد را کنترل کرده باشیم، کار بزرگی انجام داده ایم.

ذوالفقاری با اشاره به شناسایی انواع و اقسام موادمخدر در جهان، گفت: با یک پدیده تهدید‌کننده در جهان و در کشور مواجه هستیم که قطعاً تلاش بیشتری را طلب می‌کند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: جناب آقای رئیس‌جمهور به صورت ویژه بر بحث موادمخدر مخصوصاٌ درمان، نکاتی را به بنده مطرح کردند و دو روز گذشته نیز درباره طرح تحول پیگیری داشتند.

وی با بیان اینکه قطعاً در ریل‌گذاری صورت گرفته می‌توانیم سرعت بیشتری داشته باشیم، به اهداف ذکر شده در برنامه هفتم توسعه، سیاست‌های کلی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری همچنین قانون بسیار غنی در حوزه موادمخدر اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های قانونی در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه حداکثر بهره را ببریم.

دستیابی به هدف‌گذاری‌ها در برنامه هفتم توسعه نیازمند کاری مضاعف است

ذوالفقاری دستیابی به هدف‌گذاری‌ها در برنامه هفتم توسعه را نیازمند کاری مضاعف دانست و یادآور شد: قطعاً در این حوزه باید به تنوع درمان اهتمام ویژه داشته باشیم، در حوزه نانودرمان‌ها نیز عزیزان کارشناس حضور پیدا کرده و اکنون در حال آزمایش هستیم لذا اگر بحث نانوداروها بر روی ۵۰۰ نفر آزمایش شود و پاسخ دهد، می‌تواند ترویج‌دهنده و توسعه‌دهنده در این رابطه باشیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: مدیریت مصرف موضوعی حائز اهمیت است، در این رابطه باید از مصرف پرخطر به سمت مصرف کم‌خطر برویم و شیبی عکس در این زمینه داشته باشیم.

وی با تأکید بر کامل کردن زنجیره درمان، اهتمام به این حوزه و بهره‌گیری از تجارب داخل و خارج از کشور بیان کرد: با همکاری مجلس و تصویب قانون، در پی افزایش نگهداری معتادان به مدت دو سال در مراکز ماده ۱۶ هستیم تا بتوانیم درمان، غربالگری، توانمندسازی و اشتغال را به یک چرخه کامل برسانیم.

ذوالفقاری متذکر شد: به دنبال هستیم در مسیر درمان و پیشگیری سازمان‌یافته جایگاه مشارکت مردم و خيرین را دقیق‌تر و شفاف‌تر کنیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بحث درمان و مراکز ماده ۱۵ را از تأکیدات رئیس‌ محترم جمهور دانست و افزود: در این رابطه نیازمند سازمان‌‌دهی و هاب هستیم.

وی یادآور شد: دست استمداد به سمت تمام دستگاه‌ها و مردم می‌طلبیم و آماده‌ایم با همه عزیزان، صاحب‌نظران و اساتید در ستاد مبارزه با موادمخدر همکاری داشته باشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=108226

برچسب ها