مشاور عالی استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: تشکل ها و اقشار دینی یک ظرفیت اثر بخش در جامعه هستند و از آنان ميتوان به عنوان مهمترین سرمایه های دینی و اجتماعی جامعه نام برد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر آذربايجان شرقي؛ محمد علی نصرتی در نشست تخصصی و آموزشی با عنوان نقش تشکلهای دینی و مردمی در پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای روانی و اجتماعی آن گفت: هر اندازه دارائیها و سرمایههای یک جامعه اعم از مادی و معنوی افزایش یابد، به همان میزان نیز دشمنان آن مرز و بوم بیشتر شده و دشمنیها نیز علیه آن جامعه شدیدتر خواهد بود.
وي ادامه داد: بزرگترین سرمایه ملت ایران، تاثیرگذارترین ایدئولوژی دینی در جهان یعنی دین و مکتب اسلام است.
نصرتي افزود: دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی مانند احیاء و اعتلای اسلام انقلابی، اثبات هویت ملی و ارزشهای ایرانی و اسلامی، نفی سکولاریسم اخلاقی، عدم وابستگی به شرق و غرب، پیشرفت های گسترده علمی و فوقالعاده اعجاب انگیز دانشمندان ایرانی علی الخصوص در زمینه هستهای و نانو است كه آتش خشم و ترس دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی را روز به روز افروختهتر میکند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر ادامه داد: نفی سلطه پذیری، پایان دادن به تحقیر ملت از طریق قدرتهای بزرگ با رهبریت حضرت امام (ره) و رهبریهای عالمانه مقام عظمی ولایت (مدظله العالي) سبب شد تا علیرغم همه فشارها و محدودیتهای شدید بینالمللی، رسالت و اهداف این نظام روز به روز شکوفا تر و مستحکم تر از گذشته باشد.
سردار نصرتی عنوان کرد: باید قبول کنیم که هیچ جامعهای عاری از مشکل و دغدغه نیست و کشور ما هم از این قاعده مستثنی نمی باشد. آسیب های اجتماعی در جوامع همیشه بوده و هست، لیکن تکالیف و مسئولیتی هم برای افراد جامعه و کارگزاران هست تا معضلات و چالش ها را به موقع رصد، نظارت، پیش بینی و عالمانه و هوشمندانه مقابله نمایند.
محمد علی نصرتی مشاور عالی استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، تشکل ها و اقشار دینی را یک ظرفیت اثربخش عنوان و از آنان بعنوان مهمترین سرمایه های دینی و اجتماعی و در حقیقت آبروی جامعه یاد کرد و گفت: جایگاه، مقبولیت و اعتماد مردم نسبت به شما بزرگواران بیش از هر قشر و تشکلی هست براي همين است كه ورود شما در امر مبارزه با اعتیاد که همچون سیل بنیان کن ارزشها و بنیان های اجتماعی جامعه را در آماج تهاجم خود قرار داده ضرورت دارد.
وي در پایان سخنان خود، بر توجه به نیازمندیهای معنوی و نظارت و مراقبتهای خانواده ها بر رفتار جوانان تاکید کرد و آموزش مهارت های ارتباطی، آموزش سبک زندگی سالم، گسترش برنامه ها و مسابقات ورزشی، اردوگاه های تفریحی، برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره ها، برپایی خدمات مشاوره ای و کانون ها و تشکلهای دانش آموزی را از جمله اقدامات برنامه ریزی شده در حوزه پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۰۶٫۱۳