• امروز : جمعه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
1

کشف محموله مواد مخدر در آب های خلیج فارس

  • کد خبر : 107816
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
کشف محموله مواد مخدر در آب های خلیج فارس
فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از کشف محموله نزدیک به ۲۰۰ کیلوگرم کوکائین در مرزهای آبی استان بوشهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر به نقل از برنا؛ سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: در ۷۲ ساعت گذشته دریادلان فرماندهی مرزبانی استان بوشهر در راستای تبادل اطلاعات و همکاری با گارد ساحلی یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و پس از اطلاع از فعالیت باندهای بین المللی مواد مخدر مبنی بر قاچاق کوکائین از طریق دریا به مقصد کشورهای حاشیه خلیج فارس، موضوع را در دستور کار اطلاعاتی و عملیاتی خود قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری پلیس،وی افزود: مرزبانان موفق شدند طی عملیاتی رزمی نزدیک به ۲۰۰ کیلوگرم کوکائین را در گستره آبی خلیج فارس و در آب های منطقه انحصاری و اقتصادی حدفاصل جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مقابل کشف و ضبط کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی اظهار کرد: برابر اعلام کارشناسان ارزش تقریبی این محموله بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=107816

برچسب ها