• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
5

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر: استفاده از هواپیماهای پیشرفته و موانع فیزیکی براي انسداد مرزهاي كشور

  • کد خبر : 1075
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۶:۰۷

وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در راستای مدرنیزه کردن مرزها، امکاناتی از جمله هواپیماهای پیشرفته و موانع فیزیکی برای انسداد مرزها به کار گرفته می‌شود.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مصطفی محمدنجار عصر شنبه در جمع خبرنگاران استان كرمان اظهار داشت: براساس آمار سازمان ملل متحد بيش از […]

وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در راستای مدرنیزه کردن مرزها، امکاناتی از جمله هواپیماهای پیشرفته و موانع فیزیکی برای انسداد مرزها به کار گرفته می‌شود.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مصطفی محمدنجار عصر شنبه در جمع خبرنگاران استان كرمان اظهار داشت: براساس آمار سازمان ملل متحد بيش از ۸۷ کشفیات موادمخدر جهان توسط جمهوري اسلامي ایران انجام می‌شود و سالانه ۷۰۰ میلیون دلار برای انسداد مرزهای شرقی کشور هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: چندي پيش، شش محموله بزرگ موادمخدر شامل ۳۲ تن مواد در مرزهای شرقی کشف شد که بیانگر تلاش‌های گسترده جمهوری اسلامی ایران در حوزه جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور بود.

دبيركل ستاد گفت: مجاورت جمهوری اسلامی ایران با افغانستان به عنوان یکی از کشورهای تولید کننده موادمخدر موجب شده تا آسیب زیادی متوجه کشور ما باشد كه در راستای مدرنیزه کردن مرزها، امکاناتی از جمله هواپیماهای پیشرفته و موانع فیزیکی برای انسداد مرزها به کار گرفته می‌شود.

محمدنجار در ادامه، فعالیت نیروی انتظامی برای جلوگیری از ورود موادمخدر را گسترده توصیف کرد و افزود: این اقدامات برای آن است که اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان در معرض استفاده از این مواد قرار نگیرند.

وي ادامه داد: بیشترین هزینه را در زمینه برخورد با معضل موادمخدر نیروی انتظامی پرداخت می‌کند و شهدای این نیرو، بیانگر عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با ورود این ماده خانمانسوز به کشور است.

وي اقدامات حوزه مبارزه با موامخدر را در سه بخش پیشگیری، مقابله و درمان برشمرد و گفت: اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی خانواده‌ها و جوانان در حوزه پیشگیری مدنظر است و در این رابطه آموزش و پرورش، رسانه‌ها و اندیشمندان نقش مهمی را بر عهده دارند.

اين مقام مسوول در ستاد اضافه کرد: در بخش مقابله اقداماتی از جمله برخورد با سران باندهای قاچاق و انسداد مرزها دنبال می‌شود و در بخش درمان نیز راه‌اندازی مراکز نهداري، درمان و کاهش آسیب مدنظر است.

محمدنجار به راه‌اندازی مرکز نگهداري، درمان و کاهش آسیب (موضوع ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر) در کرمان اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی این مرکز یکی از اقدامات خوب انجام شده در استان و در حوزه مقابله با موادمخدر است و تلاش می‌کنیم فضای مهارت‌آموزی و اشتغال نیز در کنار این مرکز ایجاد شود.

وي در پايان همچنین با اشاره به این که برنامه‌ریزی بسیار خوبی برای جلوگیری از ورود موادمخدر و عرضه آن در استان کرمان انجام می‌شود، تلاش‌های استاندار این استان را شایسته تقدیر دانست.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۱/۱۲/۱۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1075

برچسب ها