• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر: راه‌‌اندازي مراکز نگهداري، درمان و کاهش آسیب، فرصت مناسبي براي بازگشت سالم افراد معتاد به جامعه است

  • کد خبر : 1063
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۸:۴۹

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در مراسم افتتاحيه مركز نگهداري، درمان و کاهش آسیب استان كرمان (موضوع ماده ۱۶ اصلاحيه قانون مبارزه با مواد مخدر) گفت: راه‌ اندازي مراکز نگهداري، درمان و کاهش آسیب فرصتی براي بازگشت سالم افراد معتاد به جامعه است. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد […]

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در مراسم افتتاحيه مركز نگهداري، درمان و کاهش آسیب استان كرمان (موضوع ماده ۱۶ اصلاحيه قانون مبارزه با مواد مخدر) گفت: راه‌ اندازي مراکز نگهداري، درمان و کاهش آسیب فرصتی براي بازگشت سالم افراد معتاد به جامعه است.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مصطفی محمدنجار روز شنبه در آیین افتتاح اين مرکز با بيان اينكه در مجموع سه هزار و ۹۴۰ مرکز مجاز درمان و کاهش آسیب مواد مخدر در سطح كشور فعال است، گفت: تعداد معتادان زیر پوشش این مراکز در سطح کشور ۶۵۷ هزار نفر مي‌باشد.

وی افزود: بخشی از سرقت‌ها و جرایم خرد با اعتیاد ارتباط دارد و با جمع‌آوری معتادان و تلاش برای درمان آنها، امنیت و احساس امنیت نیز افزایش خواهد يافت.

دبيركل ستاد از کاهش ۲۸ درصدی مرگ و میر ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در کشور خبر داد و گفت: هم اکنون ۱۵ مرکز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان (حسب ماده ۱۶ قانون) در سطح کشور در حال فعاليت هستند.

محمدنجار در ادامه، راه‌‌اندازي مراکز نگهداري، درمان و کاهش آسیب معتادان را فرصت مناسبي دانست كه که افراد معتاد با استفاده از آن بتوانند سالم به جامعه بازگردند.

وي ادامه داد: طي دو سال اخير، ۲۵ هزار نفر در مراکز درمان و کاهش آسیب ماده ۱۶ قانون، اقدام به ترک مواد مخدر کرده‌اند و تاكنون براساس مصوبه هیات وزیران، پنج درصد از بودجه اشتغال کشور به اشتغال بهبودیافتگان اختصاص می‌یابد كه در این رابطه کارهای خوبی در حال انجام است.

محمدنجار با تاکید بر این که نگاه به فرد معتاد باید اصلاح شود، تصریح کرد:‌ در قانون از معتاد به عنوان بیمار یاد شده که باید زمینه اصلاح و بازگشت وی به جامعه و خانواده‌اش به خوبي فراهم شود.

دبيركل ستاد بيان داشت: وجود آسیب اجتماعی بیانگر وجود نقطه ضعف‌هایی در کارهاست که در صورت مشاهده آن، تمامی مردم از جمله مسوولان، اندیشمندان و علما باید برای رفع نقطه یا نقاط ضعف اقدام کنند.

محمدنجار در ادامه، اعتیاد را عامل از بین برنده نهاد خانواده به عنوان مقدس‌ترین نهاد در جامعه ذکر کرد و افزود: باید در راستای پیشگیری از این معضل و با استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت مردمی اقدام شود.

وي تصریح کرد: ‌در حوزه مقابله با مواد مخدر مشکل مالی نداریم و این بخش نیازمند همت هر چه بیشتر است.

گفتني است؛ وزیر كشور و دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين مراسم، با اهدای لوح از استاندار، فرمانده انتظامی، فرماندار كرمان، مدیركل بهزیستی و رییس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و ساير اعضاي شوراي هماهنگي استان كرمان ژ به دليل اقدامات انجام شده در حوزه مقابله با مواد مخدر در این استان قدردانی كرد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۱/۱۲/۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1063

برچسب ها