• امروز : دوشنبه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Monday - 9 June - 2025
کل پست ها: 73891اخبار امروز : 0
7

زنان توانايي بسيار خوبي در تحقق رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر دارند

  • کد خبر : 10622
  • ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۸:۵۲

اولین کارگاه آموزشی توانمندسازی سازمان های مردم نهاد در زمينه حمایت های اجتماعی از زنان بهبود یافته از اعتياد در شیراز آغاز به کار کرد. به گزارش روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، اولين كارگاه آموزشي توانمندسازي سازمان‌هاي مردم نهاد در زمينه حمايت‌هاي اجتماعي از زنان بهبود يافته از اعتياد در […]

اولین کارگاه آموزشی توانمندسازی سازمان های مردم نهاد در زمينه حمایت های اجتماعی از زنان بهبود یافته از اعتياد در شیراز آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، اولين كارگاه آموزشي توانمندسازي سازمان‌هاي مردم نهاد در زمينه حمايت‌هاي اجتماعي از زنان بهبود يافته از اعتياد در شيراز با حضور زهرا بنيانيان مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده، محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، كشاورز مديركل بهزيستي فارس و ساير مسئولين افتتاح شد. 

در مراسم افتتاح اين كارگاه، زهرا بنيانيان مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده با اشاره به تاكيد وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر حساسيت و هوشياري زنان و خانواده‌ها در مقابله با مواد مخدر، گفت: زنان ظرفيت و توان بسيار خوبي در عرصه مبارزه همه جانبه با مواد مخدر و اجتماعي كردن اين امر را در سطح جامعه دارند. 

وي در ادامه گفت: هدف از برگزاري اين كارگاه‌ها، آموزش نوع و نحوه ارايه خدمات توسط سازمان‌هاي مردم نهاد بمنظور حمايت‌هاي اجتماعي لازم از زنان بهبود يافته از اعتياد است. 

بنيانيان به انعقاد تفاهم‌نامه چهارجانبه في‌مابين معاونت رياست جمهوري در امور زنان، وزارت بهداشت، وزارت رفاه، كار و امور اجتماعي و ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور اشاره كرد و گفت: يكي از مفاد اين تفاهم‌نامه برگزاري كارگاه آموزشي در استان‌هاي هدف درباره نحوه خدمات رساني از سوي سازمان‌هاي مردم نهاد براي حمايت اجتماعي از زنان بهبود يافته است كه اين امر در حال اجرا و در دستور كار قرار دارد. 

در ادامه اين مراسم، محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس با اشاره به اينكه در چند ماه گذشته اقدامات موثر و مناسبي در حوزه‌هاي مختلف مبارزه با مواد مخدر به خصوص همايش‌هاي زنان و خانواده در سطح استان صورت پذيرفته، گفت: حضور فعال و مؤثر سازمان‌هاي مردم نهاد به ويژه در حوزه زنان مي‌تواند گام موثري در امر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در سطح جامعه باشد. 

وي گفت: دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان استفاده مناسب از ظرفيت و پتانسیل‌های سازمان‌های مردم نهاد فعال در امر مبارزه با مواد مخدر را در دستور كار خود دارد كه بواسطه اين امر مي‌تواند ضمن اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر، مسير مبارزه را نيز كوتاه سازد. 

گفتني است اين كارگاه با محوريت جمعيت خيريه تولد دوباره و با حضور بيش از ۳۰ سازمان مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر در شيراز آغاز بكار كرد تا مسائل مربوط به حمايت‌هاي اجتماعي از زنان بهبود يافته را بررسي و به اشتراك بگذارند.

منبع خبر:  روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۰۶٫۰۸ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10622

برچسب ها