• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
10
در راستای انتقال دانش و شناسایی پیش‌سازهای جدید موادمخدر صورت گرفت؛

برگزاری کارگاه برای قضات تصمیم‌گیر در پرونده‌های موادمخدر

  • کد خبر : 106082
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
برگزاری کارگاه برای قضات تصمیم‌گیر در پرونده‌های موادمخدر
کارگاه یک روزه با هدف انتقال دانش، شناسایی پیش‌سازها و موادمخدر جدید، قوانین مرتبط با موضوعات مربوطه ...، برای قضات تصمیم‌گیر در پرونده‌های موادمخدر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ کارگاه آموزشی یک روزه برای قضات استان تهران و البرز که رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرائم موادمخدر را عهده‌دار هستند، در مجتمع شقایق ستاد مبارزه با موادمخدر امروز برگزار شد.

دکتر هادی شیرزاد؛ مشاور دبیر کل و سرپرست دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر در حاشیه این کارگاه درباره اهداف و ضرروت برگزاری چنین کارگاه‌هایی اظهار کرد: یکی از وظایف ذاتی ستاد مبارزه با موادمخدر تسهیل انتقال دانش بین گروه‌‌های فعال در این ستاد است.

وی افزود: ستاد مبارزه با موادمخدر از مجموعه‌ای از سازمان‌های همکار تشکیل شده که دبیرخانه آن در ستاد است؛ هر کدام از این سازمان‌‌ها دانش مخصوص خود را داشته اما هدف مشترک تمام آن‌ها، پیشگیری، مقابله با عرضه موادمخدر و درمان معتادان است.

شیرزاد، ایجاد هماهنگی بین این سازمان‌ها و تسهیل برای انتقال دانش را از جمله اقدامات مرکز تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر دانست و گفت: امروز بر اساس همین سیاست، برای قضات در چند حوزه مختلف اعم از شناسایی پیش‌سازها و موادمخدر جدید، قوانین مربوطه با آن‌ موضوعات، تکنولوژی مرتبط با شناسایی و تشخیص مواد مذکور کارگاه برگزار شد و در این کارگاه از اساتید دعوت به عمل آمد.

مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: در این کارگاه از قضات تصمیم‌گیرنده در پرونده‌های مربوط به موادمخدر در تهران و البرز دعوت به عمل آمد و در پی این بودیم از طریق اساتید، دانش جدید منتقل شده و همچنین موضوعات پژوهشی و قابل طرح در دستور معاونت پژوهشی ستاد قرار گیرد تا دررابطه با آن موضوع، تحقیقات لازم به عمل بیاید.

وی، برگزاری چنین کارگاه‌هایی را برای گروه‌ها و سازمان‌های هدف پیوسته دانست و گفت: در این حوزه پیشنهاد دادیم تا دانش موجود بین افراد و سازمان‌های مختلف در حوزه موادمخدر ثبت شود، در قالب کتاب یا کتابچه‌هایی تولید و منتشر شده و در اختیار کاربران قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=106082

برچسب ها