• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

مبنای آموزش در بحث پیشگیری از اعتياد باید متمرکز به کانون خانواده باشد

  • کد خبر : 10567
  • ۰۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۴:۵۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد باید متناسب با سن افراد، جنسیت افراد، قومیت، شرایط منطقه، مقطع تحصیلی افراد و سایر فاکتورها تجزیه و تفکیک شوند و مبنای آموزش در امر پیشگیری باید متمرکز و معطوف به کانون خانواده ها باشد.به گزارش روابط عمومي شوي […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد باید متناسب با سن افراد، جنسیت افراد، قومیت، شرایط منطقه، مقطع تحصیلی افراد و سایر فاکتورها تجزیه و تفکیک شوند و مبنای آموزش در امر پیشگیری باید متمرکز و معطوف به کانون خانواده ها باشد.

به گزارش روابط عمومي شوي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خداآفرین با بيان اين مطلب گفت: مناطق مرزی استان آذربایجان شرقی یکی از مناطق امن و پاک کشور است که رسیدن به این نیل را مدیون مردم با ایمان، بافرهنگ، هوشیار و حاضر در صحنه این مرز و بوم هستیم.

وي افزود: منطقه مرزی خداآفرین با وجود قرار گرفتن در مسیر ترانزیت مواد مخدر، جزء بهترین‌های مناطق مرزی است که حقیقتا مردم آن مرزبانان و حافظان اصلی این خاک به حساب می‌آیند که با عشق به رهبر و نظام مقدس جمهوری اسلامی و با تمام سختی ها، مشقت‌ها و مشکلات مرزنشینی به صیانت از خاک عزیز و مقدس کشور می‌پردازند.

دبیر شورای هماهنگی استان در ادامه عنوان کرد: سرنوشت یک ملت را مردمان آن ملت رقم می زنند و همه ما افراد جامعه، مجموعه‌ای در هم تنیده و به هم پیوسته ای هستیم که کوچکترین سهل انگاری و بی توجهی نسبت به معضلات و مشکلات جامعه و هم نوعان تبعات نابهنجار و سنگینی را برای تک تک ما رقم خواهد زد.

نصرتي گفت: امروز باید با مسئله اعتیاد و مواد مخدر به صورت جدی و واقع بینانه برخورد کنیم. اگر چنانچه نسبت به این بلیه خانمان سوز بی تفاوت بوده و احساس نگرانی نکنیم و به دنبال چاره ای برای مبارزه و ریشه کن کردن آن نباشیم ، دیر یا زود اثرات و تبعات آن به صورت ناباورانه همه ما را گریبان گیر خود خواهد کرد.

وي بيان كرد: خانواده‌ها ستون و قامت ایستاده کشور هستند که خدای ناخواسته اگر دچار تزلزل و فروپاشی شوند، بنیه ها و اساس جامعه متلاشی خواهد شد. 

دبیر شورای هماهنگی استان بر آموزش مهارت‌هایي از قبیل حل مسئله، ارتباطات اجتماعی و فردی، آموزش در حوزه تصمیم‌گیری، تفکر، خلاقیت، مهارت نه گفتن، تقویت روحیه معنوی و مذهبی دانش آموزان و ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش آموزان، دانشجویان، خانواده‌ها و کل آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: فضای مجازی جامعه مملو از اغوا گری است به گونه‌ای که تبلیغات فریبنده و نادرستی از اثرات به جای مانده از مصرف مواد مخدر ( شادی آور – تقویت کننده ذهن و…) در حال گسترش است و مادامی که نتوانیم ایمان، تزکیه نفس، اخلاق و قانونمند کردن افراد را در جامعه تقویت و تربیت کنیم، موفق نخواهیم شد سایه خطیر و تهدید کننده مواد مخدر را از آنها برانیم و دور کنیم.

نصرتی در ادامه افزود: مسئولیت و تکالیف همه مدیران، مسئولین و دست اندرکاران مربوطه تربیت نسل واجد شرایط، شایسته و امانتداری است که اهلیت نگهداری و امانت داری میراث ارزشمند و گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را داشته باشد.

وی اظهار كرد: هر یک از تشکل‌ها، سازمان‌ها و ادارات ( از جمله: فرمانداری‌ها، تشکیلات قضایی، سپاه، بسیج، اداره اطلاعات، مرزبانی کشور، خیرین و…) ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ویژه و منحصر به فرد خود را دارند و مادامی که هماهنگی، همکاری و ارتباطات این مجموعه ها به یگدیگر گره نخورده و مدیریت و ساماندهی آنها به معنای واقعی صورت نپذیرد، نمی توانیم آنگونه که باید و شاید از این امکانات و ظرفیت ها بهره جوییم و به بازدهی بالا و مورد انتظار دست یابیم.

دبیر شورای هماهنگی در پایان با تاکید بر کار علمی، پژوهشی گفت: تصمیمات و اقداماتی که ازين پس قرار خواهد بود در ارتباط با بحث مواد مخدر انجام بگیرد حتما از مسیر اقدامات علمی ، تحقیقی، پژوهشی و بهره گیری از ظرفیت های علمی ، دانشگاهی و نخبگان مذهبی خواهد بود که به حول قوه الهی فرصت ها ی خوبی را برای ما رقم خواهد زد.

منبع خبر: روابط عمومي شوي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۰۶٫۰۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10567

برچسب ها