• امروز : چهارشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل پست ها: 73719اخبار امروز : 0
0
اتحادیه اروپا؛

مبارزه طالبان با مواد مخدر مؤثر است

  • کد خبر : 105449
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۵۵
مبارزه طالبان با مواد مخدر مؤثر است
نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان اظهار داشت حکومت طالبان در راستای تأمین امنیت، از بین بردن فساد و مواد مخدر در حال مبارزه‌ای مؤثر است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، «توماس نیکلاسون» نماینده خاص اتحادیه اروپا برای افغانستان در دیدار با «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان اظهار داشت هیئت حاکمه افغانستان در راستای تأمین امنیت، از بین بردن فساد و مواد مخدر در حال مبارزه‌ای مؤثر است.

وی افزود در کنار فعالیت‌های طالبان برای مبارزه با مواد مخدر، نیاز است نهادهای بین‌المللی مربوطه نیز در زمینه کشت جایگزین خشخاش و درمان معتادین سهیم شوند.

نیکلاسون گفت: اتحادیه اروپا تلاش می‌کند در آینده نزدیک، از سوی نهادهای بین‌المللی همکار ۴۵ میلیون یورو بخاطر کشت جایگزین خشخاش برای کشاورزان کمک شود.

نیکلاسون همچنین دسترسی کارمندان اتحادیه اروپا به تمام نقاط افغانستان را برای کمک‌رسانی ضروری دانست و گفت با کشورهای همسایه صحبت کرده تا از اخراج اجباری مهاجرین افغان خودداری کنند.

عبدالکبیر نیز با مهم دانستن کمک‌های اتحادیه اروپا به کشت جایگزین در افغانستان، خاطرنشان کرد هیئت حاکمه این کشور برای مبارزه موثر و مداوم با مواد مخدر و مشروبات الکلی یک کمیسیون عالی ایجاد کرده و به تمام تعهدات خود عمل می‌کند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=105449

برچسب ها