مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري بر آموزش مهارتهاي زندگي از مقطع ابتدايي به دانشآموزان تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ فتح آبادي جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري شورا اعلام کرد: شيوع مصرف مواد مخدر در بين دانشجويان رو به افزايش است و با توجه به اين كه ۵۰ درصد دانشجويان ما غير بومي هستند خطر اعتياد در دانشجوياني كه در خوابگاهها هستند يا منزل جدا گرفته اند بيشتر ديده مي شود.
وي تصريح كرد: به اين منظور مراكز مشاوره در دانشگاه ها بايد تقويت گردند و دانشگاه هايي كه مركز مشاوره فعال ندارند در جهت تشكيل مركز با جلب اعتماد دانشجويان، آنان را به سمت مشاوره سوق دهند تا در صورت مصرف مواد مراحل درماني صورت پذيرد.
رييس كميته فرهنگي و پيشگيري شورا تأكيد كرد: به جهت علمي و مستند نمودن برنامه هاي پيشگيرانه در محيط هاي دانشجويي و ارائه راه كارهاي مناسب و علمي شايسه است پايان نامه ها و طرح هاي پژوهشي به سمت آسيب هاي اجتماعي به ويژه اعتياد سوق داده شوند تا با استفاده از راه هاي علمي نرخ بروز و شيوع اعتياد را كاهش دهيم.
فتحآبادي با تأكيد بر آموزش مهارت هاي زندگي گفت: اين آموزش را بايد به صورت جدي اجرا كرد و آن را از دانشآموزان مقطع ابتدايي آغاز كرد تا بتوان شاهد عملكرد صحيح دانش آموزان در اقدامات پيشگيري بود.
وي با اشاره به نقش مهم و اساسي دانشجويان و اساتيد در جامعه گفت: اگر ارتباط دستگاههاي اجرايي با دانشگاه ها بيشتر شود بهتر ميتوان از توان و ظرفيت علمي اساتيد، دانشجويان و نخبگان در پيشبرد برنامه هاي پيشگيري از اعتياد بهره جست.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۰۶٫۰۵