• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
6

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر: شبکه های توزیع و مکانهای خرده فروشی موادمخدر باید نابود شود

  • کد خبر : 1051
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۵:۵۴

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر جمهوری اسلامی ایران گفت: باید جمع آوری معتادان، نابودی شبکه های توزیع و خرده فروشی های موادمخدر و تخریب خانه هایی که محل فروش موادمخدر است، با قاطعیت اجرا شود. به گزارش ایرنا، ˈطاها طاهریˈ روز جمعه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در دفتر […]

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر جمهوری اسلامی ایران گفت: باید جمع آوری معتادان، نابودی شبکه های توزیع و خرده فروشی های موادمخدر و تخریب خانه هایی که محل فروش موادمخدر است، با قاطعیت اجرا شود.

به گزارش ایرنا، ˈطاها طاهریˈ روز جمعه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در دفتر استاندار تصریح کرد: بر اساس قانون هر خانه ای که محل فروش موادمخدر است اعم از خرده فروشی و غیره باید تخریب شود.

وی تاکید کرد: اگر دستگاه های دست اندرکار با قاطعیت این قبیل خانه ها را تخریب و خرده فروشان موادمخدر را دستگیر کنند مکان و موادی برای فروش به معتادان وجود نخواهد داشت و این طرح باید در زاهدان بویژه در محل هایی که مشهور به این قبیل فساد هستند بدون هیچ اغماضی اجرا شود.

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر کشور اظهار کرد: هر آنچه اعتبار، امکانات و تجهیزات برای نابودی شبکه های توزیع و پرداخت حق الزحمه به مخبرین و منابع اطلاعاتی لازم است در اختیار نیروی انتظامی و سایر دستگاه های امنیتی قرار خواهد گرفت.

طاهری با تقدیر از همکاری دستگاه قضایی با دستگاههای اجرایی در سیستان و بلوچستان گفت: هماهنگ ترین سیستم قضایی کشور در این استان وجود دارد و در دیدار با برخی از مسوولان نیز اعلام کردم که چنانچه این نوع هماهنگی، همکاری و آمادگی دستگاه قضایی در تمام کشور وجود داشته باشد، تمامی مشکلات حل خواهد شد.

وی اظهار داشت: نیروی انتظامی با راه اندازی بخش ˈپلیس درمانˈ به کمک خانواده هایی که گرفتار عضوی معتاد هستند ،بشتابد.

وی افزود: برخی خانواده ها در تماس با پلیس ۱۱۰ خواستار دستگیری فرد معتاد می شوند، تاکنون نیروی انتظامی مکانی برای نگهداری این قبیل افراد نداشت اما اکنون اعتبار لازم در اختیار این نیرو قرار می گیرد تا با مراکز ترک اعتیاد خصوصی قرار داده امضا کرده و چنین افراد معتادی را دستگیر و برای درمان در اختیار این مراکز قرار دهد.

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: به منظور تقویت مرزبانی و انسداد مرز یک میلیارد تومان اعتبار از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر در اختیار استاندار سیستان و بلوچستان قرار می گیرد.

وی ادامه داد: طرح مطالعاتی از سوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمینه نحوه فرهنگ سازی، پاکسازی شهرها و سالم سازی افراد گرفتار در دام اعتیاد تهیه شود و برای این منظور اعتباری در حدود ۵۰۰ میلیون ریال پیش بینی خواهد شد.

جانشین فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: مرزبانی با تمام توان در مرزها مستقر است و با قاطعیت با قاچاقچیان موادمخدر برخورد می کند بگونه ای که امسال افزون بر ۷۳ تن انواع موادمخدر توسط مرزبانان این نهاد کشف شده است.

سرهنگ ˈمحمد ملاشاهیˈ افزود: با اقدامات انجام شده و بسترهای فراهم شده در بخش های مختلف، سیستان و بلوچستان از این پس مکان امنی برای معتادان و قاچاقچیان نخواهد بود.

وی بیان کرد: فرهنگ سازی در میان اقوام و طوایف برای سالم سازی افراد قبیله و طایفه از نیازهای اساسی است که باید در این زمینه دستگاههای فرهنگی اقدامات لازم را انجام دهند.

ملاشاهی گفت: در بخش منطقه ای با مشکل رو به رو هستیم و تاکنون به نتیجه دلخواه در زمینه همکاری سه کشور ایران، پاکستان و افغانستان نرسیده ایم که لازم است مرکز هماهنگی منطقه ای با حضور نمایندگان این سه کشور در زاهدان ایجاد شود تا در حوزه های مختلف از جمله مبادله اطلاعات، همکاری در برخورد با قاچاقچیان و اشرار و غیره بیش از پیش هماهنگی و اقدام انجام شود.


منبع خبر: ايرنا ۹۱/۱۲/۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=1051

برچسب ها