• امروز : سه شنبه - ۱۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 8 April - 2025
کل پست ها: 73335اخبار امروز : 10
12
حمیدرضا استیلی:

پیشگیری بهتر از درمان است/ وسایل ورزشی برای جوانان مهیا شود

  • کد خبر : 104436
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
پیشگیری بهتر از درمان است/ وسایل ورزشی برای جوانان مهیا شود
بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران بر اطلاع رسانی های گسترده در فضای مجازی در خصوص آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: همانطور که پیشگیری بهتر از درمان است باید زیرساخت‌ها و وسایل ورزشی برای جوانان فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر: حمیدرضا استیلی در بازدید از دومین نمایشگاه یاریگران زندگی بر اطلاع رسانی های گسترده در فضای مجازی در خصوص آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: همانطور که پیشگیری بهتر از درمان است باید زیرساخت‌ها و وسایل ورزشی برای جوانان فراهم و کارهای فرهنگی بیشتری انجام شود.

وی افزود: ما باید عملگرا باشیم تا بتوانیم جوانان و نوجوانان را نجات دهیم. همچنین باید جوانان اطلاعات کاملی از شناخت اعتیاد و مواد مخدر و عوارض آن داشته باشند.

استیلی تصریح کرد: این موضوع مهمی است که جوانان حتما باید از آسیب های اعتیاد بدانند تا از اعتیاد حذر کنند به همین منظور نمایشگاه یاریگران زندگی میتواند آن شناختی که باید را به دانش آموزان بدهد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104436

برچسب ها