• امروز : سه شنبه - ۱۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 8 April - 2025
کل پست ها: 73335اخبار امروز : 10
10
یک قهرمان ورزش زورخانه‌ای؛

ورزش مانع از گرایش افراد به مصرف مواد مخدر می‌شود/ ورزش کنید تا معتاد نشوید

  • کد خبر : 104395
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۳۲
ورزش مانع از گرایش افراد به مصرف مواد مخدر می‌شود/ ورزش کنید تا معتاد نشوید

یک قهرمان ورزش زورخانه‌ای گفت: ورزش موجب می شود که ورزشکاران به آن شادابی برسند و اساسا نیاز به ایجاد سرخوشی کاذب نداشته باشند؛ به همین دلیل ورزش می تواند مانع از گرایش افراد به مصرف مواد مخدر شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، امید انتظاری پس از اجرای ورزش زورخانه‌ای در دومین نمایشگاه یاریگران زندگی گفت: برای ورزش باستانی یک ورزشکار باید از تمامی عضلات خود استفاده کند، باید تمرکز و تفکر کند ولی استفاده از مواد مخدر این تمرکز را از افراد می‌گیرد.

وی افزود: جایگاه ورزش در مقابله و مواجهه با اعتیاد بسیار مهم است و می‌تواند به عنوان یک ابزاری که مانع گرایش افراد به اعتیاد است مورد استقبال قرار بگیرد.

این قهرمان ورزش زورخانه ‌ای گفت: ورزش موجب می شود که ورزشکاران به آن شادابی برسند و اساسا نیاز به ایجاد سرخوشی کاذب نداشته باشند و به همین دلیل ورزش می تواند مانع گرایش افراد به مصرف مواد مخدر شود.

انتظاری در توصیه ای به جوانان جامعه، اظهار کرد: مصرف موادمخدر باعث می‌شود که افراد روز به روز از خوشی‌های زندگی دور شوند و مغزهایشان کوچکتر شود و نتوانند درست تصمیم بگیرند.

گفتنی است دومین نمایشگاه یاریگران زندگی از ۲۳ تا ۲۹ آبان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برقرار است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104395

برچسب ها